Action Coin Aktif, Wallet'lar Açılıyor - 100 Coin ( 2-3 $ ) Üyelik Sonrası Kazanabilirsiniz
-
C_e_Z_a bunu yazdı
Toplamda 100K üzerinde coin var. İlk çıktığında dump / pump mevzularını takip etmekte fayda var. Binance'den sürekli tetikte olmakta fayda var işleme girdiği anda :)
Hocam binance biraz abartı olmuş giremeyen ne projeler var oraya :)
Hoş parası neyse verip girenlerde varda ben şu an action coin ekibinde yeterli para olduğunu düşünmüyorum.
-
Cayan bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
Toplamda 100K üzerinde coin var. İlk çıktığında dump / pump mevzularını takip etmekte fayda var. Binance'den sürekli tetikte olmakta fayda var işleme girdiği anda :)
Hocam binance biraz abartı olmuş giremeyen ne projeler var oraya :)
Hoş parası neyse verip girenlerde varda ben şu an action coin ekibinde yeterli para olduğunu düşünmüyorum.
Binance'de en son ankete bile para vererek katılabiliyordu insanlar :) Doğru diyorsun, Binance banada biraz zaman alabilir. Bekleyelim görelim, sonuçta hangisinde işlem görse bile, direkt exchange yapıp, türk borsalarına transfet ettirebilir, oradan da direkt nakte çevirebiliriz. -
Hocam 10 veya fazlası farklı hesap acsak acaba banlanırmıyız
-
bana niye 100 verdi bu ya. bu arada açılmıyor bwallet.actioncoin.io
-
-
ref'li kayıt oldum, dursun ilerde zengin oluruz belki
Binance'ye aktarıp satış nasıl verebiliyoruz? Girer girmez mi açlıyor yoksa öncesinden binance cüzdanına aktarıp orada kullanabiliyor muyuz
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Binance'ye aktarıp satış nasıl verebiliyoruz? Girer girmez mi açlıyor yoksa öncesinden binance cüzdanına aktarıp orada kullanabiliyor muyuz
Binance'de işlem görmeye başlarsa, önce binanceden hesap açmak lazım. Sonra bir türk borsasından hesap açın hocam. Sonra transfer edebilirsiniz. -
C_e_Z_a bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Binance'de işlem görmeye başlarsa, önce binanceden hesap açmak lazım. Sonra bir türk borsasından hesap açın hocam. Sonra transfer edebilirsiniz.ikisinde de hesabım var. Şu an binanceye gönderim 1BTC'den satış yazmak istiyorum..
-
C_e_Z_a bunu yazdı
multi mi yaptın hocam?
-
AbdullahAzad bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
multi mi yaptın hocam?
Tamamı referans.