Adam Devirdaimi Keşfetmişte Haberimi Yok
-
Termo görmemiş masum köylüler :D
-
JackDaniels bunu yazdı
bu videodaki olay nedir çalışma prensibini şöyle düşünebilirmiyiz mıknatıs bobin üzerine gerilimmi indükliyorsa ledler diyot görevi gördüğü için alternatif akımı doğru akıma çevirirken gerlimi üzerinde harcıyor çalışma voltajı 0.5 te iletime geçiyorsa ışık vermesi için en as 1.5v olması lazım
sanki mantık hatası var mıknatıs yada bobin hareketli olması gerekmezmi atladığım bir yermi var
-
aq elimdeki çöp hdd nin mıknatızlarıyla denedim bi işe yaramadı totoş halının altından kablomu yürütüyo napıyo :)
-
kaanstain bunu yazdı
Arkadaşlar boşuna harddiskiniz, fanınızı ziyan etmeyin. İmkansız. Adam videoda bi yere pil saklamış.
-
MaviEkran bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Arkadaşlar boşuna harddiskiniz, fanınızı ziyan etmeyin. İmkansız. Adam videoda bi yere pil saklamış.
Lavuk halıyı delip kabloyu altından götürmüştür :D
-
Ahaha ulan herkezde hddleri sökmüş ne yalan söylüyeyim bende sökücektimde yorumları okuyayım dedim :)
-
La olum sökmeyin olmuyor işte :) Bende lebidap soğutucu yapacaktım.. heveslendik olmadı..

-
CyberAngel Yaptigin Çalışmaz Videoda Bir Ayrıntı Var Farkında isen onu yaparsan çalışır
-
Cosmic bunu yazdı
ve hatırlatma mıknatısların enerjisi sonsuz değildir tükenir
sonradan yapay mıknatısların kişi tükeniyor diye biliyorum ben hepsi tükenmiyordu sanırım
bu arada bu noedyum mıknatıslar çok ucuzmuş çabuk tükeniyormu acaba hakkında bilgisi olan var mı??
http://www.neohobi.com -
jawsap67 bunu yazdı
ben inanıyorumki bi şekilde bu enerji olayını birileri çözdü ama politik dengelerden dolayı gizleniyor.
Şaka gibi :) hocam abartma istersen altı üstü pervaneyi çevbirdi büyük bir projenin başarılı olacağının düşünümyorum ayrıca bizim burada düşündüğümüzü muhakkak düşünene olmuştur