Adam Devirdaimi Keşfetmişte Haberimi Yok
-
ottomanmurat bunu yazdı
Arkadaşlar Ben Denemedim Ama ayrintiyi size söyleyyim öyle yapın fan pervanesi üzerinde beyaz birşey var o da kücük mıknatis yani fani sadece çekmez o yüzden orada ufak bir miknatis ile çekim yerini belirliyor adam yoksa fanın üzerindeki miknatisin orantisi hepsi aynı
dedigimi yapın dönecektir
Hocam Onuda Denedim Ama Olmadı... Hileli Bir Video Olduğunu Artık Kesin Düşünüyorum.
-
bunlarda bir ip ucu vardir ama tam olarak anlayamıyoruz ben firsat bulursam deneyecegim böyle bir tane daha sistem var nette bence mantıklı çünkü elektirik motorlarinda da böyle sargi var miknatis var elektirik verince sargi miknatislanıyor motor üzerinde de sabit miknatis var onla kutuplar zitlaşıyor birbirini itiyor motorda sürekli çalışıyor biraz mantik yürütülürse olur sanırım
-
ottomanmurat bunu yazdı
bunlarda bir ip ucu vardir ama tam olarak anlayamıyoruz ben firsat bulursam deneyecegim böyle bir tane daha sistem var nette bence mantıklı çünkü elektirik motorlarinda da böyle sargi var miknatis var elektirik verince sargi miknatislanıyor motor üzerinde de sabit miknatis var onla kutuplar zitlaşıyor birbirini itiyor motorda sürekli çalışıyor biraz mantik yürütülürse olur sanırım
Ama Videodaki adam Dikkat edersen Mıknatısları Gelişi güzel Yerleştiriyor. Oynatıyor ne ediyorsa O Dönüyor. Var Bir hilesi... Tamam Bu Sistem İtmeli olan Zıt Kutupların birbirini itmesi olayı tamam.O Olur, Kabul ediyorum. Ama Bu Videoda Gerçekten bir Tuhaflık var yahu...
-
mıknatislari sargi olan yerdeki demiler in karşısına gelecek şekilde konacak
-
şu mıknatısları fanın kenarına yerleştiriyor tamam ama fan neden dönsünki? mıknatıslar birşeyi itmesi lazımki dönsün bir saçmalık var sanki videoyı saniye saniye izledim bir şey anlamadım bir puştluk var :)
-
ottomanmurat bunu yazdı
bahsettiğin olayın linki varmı bana sadece 4.0 volt üreten bir zımbırtı lazım
-
sittinsene bunu yazdı
şu mıknatısları fanın kenarına yerleştiriyor tamam ama fan neden dönsünki? mıknatıslar birşeyi itmesi lazımki dönsün bir saçmalık var sanki videoyı saniye saniye izledim bir şey anlamadım bir puştluk var :)
Tamam İşte Biri Yandan Saç Kurutma Makinası fanı ile Hava Üflüyordur.... -
JackDaniels bunu yazdı
bu yukarıdaki videonun fake olduğunu anltan bir video ortalık video savaşlarına döndü :)
http://www.youtube.com/watch?v=sl6Zc4M7aYQ
-
ShockMan bunu yazdısittinsene bunu yazdı
Tamam İşte Biri Yandan Saç Kurutma Makinası fanı ile Hava Üflüyordur....bende öyle sandım ilk başta ama sonradan dikkat ettim 04:44 ten itibaren eğer fön makinası yada fan olsaydı o saniyeden sonra fanın hızının yavaşlaması yada durması lazımdı ama lanet şey çalışmaya devam etti
-