folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adamı Uyuşturan,Şietli Antidepresan [ Okuyun Ve Yardım Edın,

Adamı Uyuşturan,Şietli Antidepresan [ Okuyun Ve Yardım Edın,

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

beyler konuyu artık burya kadar taşicam. olayı anlat demeyın tamamıyle sapıtmıs ve kendımden cıkmıs durumdayım artık. psıkolojık tedavı altına alındım yasadıgım ve artık hıcbırşekilde kaygılarıma ve dusuncelerıme karsı koyamadan,ve acılmamak vs herşey artık ıyıcenek benı buna sürükledi. konuya gelıyorum doktordan benı tamamıyle uyusturması aklımı bosaltması ıcın ılac ıstedım antıdepresan uyusturucu yanı sınır ılacı tedavısı dıyeyım yasım 16 ama gıttı bana 50 mg lutsral kulanısımın 2.gunu ama bı halta yaramadı 4 gun byunca yarım yarım gunde teker teker dedı ama ben her gun 2ser tane alabılecegım bırşey ıstıyorum beylerbunu kadına naısl ıkna edıcem hayatta kurtulusum yok.özellıkle okullda almam lazım yoksa beyler ınanıkı sıyırıcak gıbı oluyorum kafama sıksam sıkamam düşünsen sıyırıyorsun.artık kaybettım kendımı. o nedenle acılen bana şöyle mg si uygun adamı kendınden gecıren kaygı bırakmayan sersem gıbı yapan bır ılac önerın ? acil

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    bırde tolvon verdı 10mg bı halta yaramıyor uyutsun dıye ama ben uyuşmak ıstıyorum. sıyırıcam ALLAH(C.C)'ını seven yardım etsın beyler sadece uyusmak ıstıyorum ne olursa olsun aklımda hcbışeyin kalmamasını ıstıyorum sadece kapkaranlık bır er ve ben öle olsun ıste aklımda yardım edın ya

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    dai bana da lazım öle bişe ama, aldıktan 5-10 dk sonra etkisini göstercek. bilincim açık olsun ama böle duyduklarım beni sinir etmesin. bi de en önemlisi bağımlılık yapmasın istiyorum. duvarları yumruklamaktan ya da kendimi tokatlamaktan kurtuliim a.k

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    genclik bu ne stress bu ne celal, rahat olun yaww daha uzun bir omur var onunuzde tecrube ile sabittir tum olumsuzluklar sabir ederseniz bir sekilde gecer...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

kafa oldun diyelim, 3-5 saat sonra ayılacaksın ve yine aynı katı gerçeklerle baş başa kalacaksın.
    hadi yeniden içtin yeniden kafa oldun; ayıldın içtin, ayıldın içtin...
    gün gelecek, kafanda büyüttüğün sorunları önemsemez olacaksın. çünkü bir çiçeğin kokusunu bile algılayamayan, deniz kenarında bisiklete binebilecek mecali bulunmayan bir mutanta dönüştüğünün farkına varacaksın. ufacık sorunları dev yapan o heyecan dolu genç beynin artık aşamayacağı bir engelle karşı karşıya... sen müptelasın !
    gün gelecek seksten zevk almayacaksın, gün gelecek sıçtığın yeri umursamayacaksın.

gövdeye indir
    huzur içinde uyu

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    öle deil ya :S sadece böle daha kendime gelemediğim saatlerde bazı gerizekalı insanların zırvalarını dinlemek zorunda kalıyorum. böle kalkıp lauga girmemek için kendimi zor tutuorm. sadece o anlarda böle duymasam die dedim. bi nevi uyku ilacı :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

panik yapmana gerek yok soyledıgın ilaç okadar kuveetli bir ilaç sayılmaz doktor ısını bılıyor 50 miligramda birşey sayılmaz ben 17 yasındayım gecensene gunde toplam 6 tane hap alıyordum sımdı durumum bırazdaha iyi tabi "depraselamın" dedıgı gibi mutantlaştim ama bundan rahatsızlık duymuyorum 

bünye alısana kadar zorluk yasarsın ceyrek ceyrek atmanın sebebide o bunyenın alısması biraz sıkıcaksın dısını  

hasta olmayan kimse deprasanlara ılgı duymasın mucize ilaçlari değildir dyda gepresanlar etkisini 1 aosterir bu sure zarfında beyın zarar gorur kımya bozulur

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

olayı bilmiyorum ama sorunlardan bu şekilde kurtulmaya çalışmak çok saçma geliyor bana...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

antidepresanlar hemen iyileştirmiyo...Bir ay gibi bir zaman kullan sonra yavaş yavaş etkili olmaya başlayacak...Daha sonra gün geçtikçe iyileştiğini hissedeceksin..Sadece biraz zaman lazım..

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

sonuna kadar okursaniz sevinirim arkadaslar 

gencligimin 23 unde hastaneye dustum.hergun biri oluyordu yanimda.hastane kapisinda terkedildim.Butun bunlar nisan&dugun parasi biriktirirken oldu.Ve ben disarda fazladan bir kola bile icmedigim halde gunde 2-3 ise giderken terkedildim.bu ne demek biliyormusun.Babamin gozleri zaten 80 lerde Arkasina bakmadan gidisini ve hayatin yukunu sirtlamaya basladigimi hatirliyorum.Universitede okurken sevdigim kizin memleketindede bir sevgilisi oldugunu ogrendim ya yinede yikilmadim.Annem calisti ve bize baktiya yine yikilmadim.Parasiz adama kizmi veririm dediler ya.Aslan gibiyim tasi sikar suyunu cikaririm dedim.Fazladan bir pantalonum olmadigi gunleri biliyorum.Ne aski ne gencligi benim gencligim okulda corabima sardigim posetlerden ibaret.Gitarim olmadigi icin gruba almadilar ya hemde seneyi doldurdugum elemanlar yemisim dostlugunu.Iyilik ve kotulugun arkasinda bi sokak oldugunu gordum ya yine yikilmadim.Bir pazar gunu ustamin mezarini ziyaretten gelirken eski askimin 100.yilda arabanin icinde saclari kirpi gibi biriyle opusurken gordum ya yinede gidipte hap istemedim.Abim kucukken bakkalin onunde mahallenin gicik cocugu citosunu yerken abimin aglayarak ona baktigini gordum ya yinede ayaktayim.anasini satiym hapininda dunyasininda psikologununda miligramininda.Rakiyi sek icip sisesini duvara vurursan bisey kalmaz.Psikoloji dedigin polisten yedigin iki yumruga bakar.Adim baha ne hapa ihtiyacim var ne damara...

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

End0t0ksiN bunu yazdı:
    -----------------------------
    bırde tolvon verdı 10mg bı halta yaramıyor uyutsun dıye ama ben uyuşmak ıstıyorum. sıyırıcam ALLAH(C.C)'ını seven yardım etsın beyler sadece uyusmak ıstıyorum ne olursa olsun aklımda hcbışeyin kalmamasını ıstıyorum sadece kapkaranlık bır er ve ben öle olsun ıste aklımda yardım edın ya
    -----------------------------

kokain çek allahım uçuyorum dersin.

Toplam Hit: 7874 Toplam Mesaj: 38