Adamı Uyuşturan,Şietli Antidepresan [ Okuyun Ve Yardım Edın,
-
SparCo bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeş sen onu bunu boşver gel ben sana bi 3'lü sarayım bak bişeyin kalıyomu....
-----------------------------ozendirmeyelim dostum arkadasımız daha cok genç
-
geçmiş olsun.bende bi arkadaşın kullandığı kafa temizleyici hap diye verdi onu attım.midem iki gün ağrıdı.üstüne üstelik kafam falanda temizlenmedi. biişey olmadı anlayacağın.doktorun verdiği ilaçlardan başkasını kullanma istersen.
en iy ilaç bulunduğun yeri terket.yabancı biyere git gidebilirsen. sorunlarını tam bilmiyorumama seyahat falan değişiklik iyi gelir geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun arkadaşım, sanırım Ailevi sorunlar yaşıyorsun hoş derdini daha anlatmadınki bize, ancak sana diyebileceğim tek şey vardır, Beyin uyuşturarak olmaz.
Tek kelimeyle Beyni Uyuşturmakla olmaz, Beyni uyuşturacam derken kullandığın ilaçlar hem beynine hemde bir çok vücut dalgametrelerine zarar verebilir.
Kanaatimce durum oldukça Vahim, o halde SiyahBereli kardeşim inde dediği gibi bir seyahat Evden kaçış bir macera sana yarayabilir. Bir Müddet seni depresyona iten olgulardan uzaklaşman, Kafanı dinleyebileceğin yada farklılık yaşayabileceğin Mekan yada Bölgelere Çekilmek Sana yarayabilir. Tekrar Geçmiş olsun. -
Özendirmeyle alakası yok arkadaş bi çözümyolu istemiş bende sundum:D
tabi bencede kullanmamalısın ama emin o ki o kullanacağın ilaçlardan daha az zarar verir.....
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------beyler konuyu artık burya kadar taşicam. olayı anlat demeyın tamamıyle sapıtmıs ve kendımden cıkmıs durumdayım artık. psıkolojık tedavı altına alındım yasadıgım ve artık hıcbırşekilde kaygılarıma ve dusuncelerıme karsı koyamadan,ve acılmamak vs herşey artık ıyıcenek benı buna sürükledi. konuya gelıyorum doktordan benı tamamıyle uyusturması aklımı bosaltması ıcın ılac ıstedım antıdepresan uyusturucu yanı sınır ılacı tedavısı dıyeyım yasım 16 ama gıttı bana 50 mg lutsral kulanısımın 2.gunu ama bı halta yaramadı 4 gun byunca yarım yarım gunde teker teker dedı ama ben her gun 2ser tane alabılecegım bırşey ıstıyorum beylerbunu kadına naısl ıkna edıcem hayatta kurtulusum yok.özellıkle okullda almam lazım yoksa beyler ınanıkı sıyırıcak gıbı oluyorum kafama sıksam sıkamam düşünsen sıyırıyorsun.artık kaybettım kendımı. o nedenle acılen bana şöyle mg si uygun adamı kendınden gecıren kaygı bırakmayan sersem gıbı yapan bır ılac önerın ? acil
-----------------------------Şimdi beyler demişsin ama bayan olarak bayan bakış açısıyla yardımcı oluyum (: Dr. bayanmış şimdi yaşın itibariyl
ancak düşük
Mg. antidepresan kullanabilirsin. Diyosun 2 tane birden alacam sen 2 tane birden alırsan lustralı ne hale gelceğini
Biliyormnusun? sakın 2 tane kullanma! yan etki yapıp zehirlenirsin baş dönmesi yapar iyi olcam diye!
Zaten ilaca yeni başladığını söylüyorsun etkisini tam göstermez zaten BU ilaç yaşına göre uygun şimdi konu sağlık olunca
DR TAVSİYESİNE ÇIKMA DERİM Mürit ark tavsiyelerde bulunmuşlar ama bazı ilaç şizofreni ilaçları! (: Allah muhafaza
o duruma düşersin..
Not:Ecz çalışyrm :P
-
jerry bunu yazdı:
genclik bu ne stress bu ne celal, rahat olun yaww daha uzun bir omur var onunuzde tecrube ile sabittir tum olumsuzluklar sabir ederseniz bir sekilde gecer...
Hayata ne kadarda olumlu bakıyorsun Örnek bi davranış maşallah diyim(: -
Arkadaşım doktor bu ilaç beni iyileştirecek biskolojisine giresin diye hiç alakası olmayan bi ilaç vermiş olayı piskolojik çözümlemeye çalışmış.Ama sana fayda etmemiş.Durumun ii deil.