Adamı Uyuşturan,Şietli Antidepresan [ Okuyun Ve Yardım Edın,
-
Hoja o yaşlarda normal, bende senin yaşındayken benzer şeyler yaşadım. Takma takılma bak keyfine a.q :)
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------İlaçlar sadece vücudunu bozup seni bağımlı hale getirir. Onun yerine sorunlarına çare bulmak için bok gibi hissettiğin zaman resim çizmeye şiir yazmaya yazı yazmaya çalışmalısın. Düşüncelerini kontrol altında tutup cevap bulman lazım. Müzik çok işe yarıyo, şarkı sözü vs yazıp düşüncelerin hakkında çizim yaparsan, hem daha mutlu hissedersin ham başkaları seni daha rahat anlar, hem düşüncelerini bi raya oturturursun hemde yaşadığın derin hisler gelişmeni sağlar. Kafa olmayı düşünmekten çok kafanı boşaltmayı öğrenmen lazım.
Sen uyuştucuyu kafanı boşalttığı için istiyosun, kafan hiçbir zaman boşalamaz, sadece düşüncelerin yer değiştirir bağımlılıkların değişir. Kötü hissettiğin zaman alkole, ota hapa sarılmak yerine kaleme kağıda sarılmak daha ucuz sağlıklı ve senin için çok daha yararlı.
-----------------------------tabi dediğinde haklısın ama ilaçlarin etkisiz oldugu kesin bir yargi değil bence sadece dogru zamanda dogru teşhıs konup dogru ilacin yazılmasi lazım
-
Birader belliki çevrende canını sıkan, hatırlamak istemediğin şeyler var. Gördükçe de daha çok kızışan şeyler.
Bence al başını git 2-3 hafta biyerlere. Peygamberimizin de hadisidir zaten "Seyahat edin, Sıhhat bulursunuz"
Al başını köye möye git, dağa çık, avlan, yada disco ya filan git dağıt biraz.
Kıscası değişiklik yaşa. Beni mesela av çok rahatlatıyo. Al bi tane dürbünlü havalı tüfek, çık boş araziye hiç olmadı hedef belirle ateş et.
Yada üni de okuyan arkadaşların varsa, git onlarda takıl biraz için sıçın rahatlayın a.q
Bu arada kafanı takma fazla. Bana da çok olur bende olaylara çok kafamı takarım, benim rahatlama yolumda bunlar işte.
Allah kolaylık versin.
-
tek bır cumle gerekırse sadece kafamdakılerle ve gozumdekılerle bıtıyorum artık.toparlanmak ıcın cabalasanda batıyosun beyler bana sadece sımdı o ılaclardan söyleyebılecegınızı e anında bunyenın kabul edıcegı ılac söyleyın belkı cogunuz haklı psıkolojı vs herşey ınsanın kafasında bıtırmesı lazım önce ama ben bunu yapamıyorum yapamamda artık sadece kendı sonumu hazırlamak zorundayım beyler her gun ıstenmemen ve anlatsanda bırşeyleri ya neyse bana hakıkaten yardımlarınız cok ıse yarıcak sadece uyustursun mesela tolvın 10mg vermıs cok ıyı geldı gece anında 15 dakka ıcınde uyustum ve uyudum onun beynı uyusturanı mesela ne olabılır ?
-
ya kac gündür gözlerim kan sekıldınde basım inanılmaz agrıo hiç bişe düsünemiorum uyayamıorumda ders ders derleri bitir pc basına gec mutant gibi oldum aldıgım hiç bişey etkı etmıo derslerde zırt bırt gecmıse dönüyo aklım ve kendımı bi an bi boslukta buluorum kafayı yemem yakın piskolaga randevu aldım bu hafta gidicem sizce iylesirmiyim walla hayyattan umudumu kestım bi an o dererece kötüyüm
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------tek bır cumle gerekırse sadece kafamdakılerle ve gozumdekılerle bıtıyorum artık.toparlanmak ıcın cabalasanda batıyosun beyler bana sadece sımdı o ılaclardan söyleyebılecegınızı e anında bunyenın kabul edıcegı ılac söyleyın belkı cogunuz haklı psıkolojı vs herşey ınsanın kafasında bıtırmesı lazım önce ama ben bunu yapamıyorum yapamamda artık sadece kendı sonumu hazırlamak zorundayım beyler her gun ıstenmemen ve anlatsanda bırşeyleri ya neyse bana hakıkaten yardımlarınız cok ıse yarıcak sadece uyustursun mesela tolvın 10mg vermıs cok ıyı geldı gece anında 15 dakka ıcınde uyustum ve uyudum onun beynı uyusturanı mesela ne olabılır ?
-----------------------------
Hacı sen devam et onu kullanmaya.Bir süre sonra poliyanna formuna girersin zaten..Beyni uyuşturan bişeye ihtiyacın kalmaz,devam et.. -
Laroxyl
-
Kardeş sen onu bunu boşver gel ben sana bi 3'lü sarayım bak bişeyin kalıyomu....
-
git al prozac bi s.kimi takmazsın
-
Burada kimse birbirini tanımıyor, eminim kimse kimsenin kötülüğünüde istemiyordur. Derdini anlatki deva olalım, eminim herkes düşünürse bir çıkar yol bulacaktır, kendine bir meşgale edin. bir boks salonuna falan yazıl bayılana kadar torba yumrukla, yorulup yat, üzülüyorsan ağla, kendinin değerli olduğunu bil tüm dünyadaki canlılardan değerli ve üstünsün bu yüzden kimse seni anlamıyor, bol bol koş kimseyi kafana takma çünkü üstün ve doğru olan sensin.....