Adana Rap Party 11.10.2008
-
-
Çok kişi gelsin istiyosan kızlar yoğun ilgi gösteriyo yaz bloguna xD Millet koşa koşa gelir vallaha :P
-
Lan bu shaplak falan benim tanıdık anaa adamlar meshur olmuş vay anasını satayım :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Çok kişi gelsin istiyosan kızlar yoğun ilgi gösteriyo yaz bloguna xD Millet koşa koşa gelir vallaha :P
-----------------------------yok abi :D arkadaş istanbuldan gidiyormuş meddah danmış sanırım :| ben anlamam :| işte aç demedi belki arkadaşa bir iyiliğim dokanır die açmıştım :|
-
hoca bol giyinip ve toplaşıp şarkımı söyliceksiniz? Bilmediğimden soruyorum.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bol giyinip ve toplaşıp şarkımı söyliceksiniz? Bilmediğimden soruyorum.
-----------------------------ben bilmem bey bilir mesajlarımı oku abi :)
-
ortamlarını çok merak ediyorum :F toplanıp ne yapacaklar rap'mi söylicekler falan hep o ortamda bulunmak istemişimdir :)
-
lordvader89 bunu yazdı:
ortamlarını çok merak ediyorum :F toplanıp ne yapacaklar rap'mi söylicekler falan hep o ortamda bulunmak istemişimdir :)
-----------------------------swool yardımcı olsun abi :D söyle iiy anlar o :D hem isttesiniz seni gezddirir :| 2 duırda swooldan atarsın abi :|
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------ankarada var mı böyle etkinliker, bende görk istiyorum :S
-
orbity bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------ankarada var mı böyle etkinliker, bende görk istiyorum :S
Ben bilmem rap ortamını abi :) Ama gitmek isterdim valla :D -
rezil rüsva party olur.niyemı
1. saglam eleman yok tr self confisuon felan yanı :)
2."beatıni kap gel soyle" yani çoluk cocuklar beatinizi kapıp gelın soyleyın ılk party deneyiminizi yaşayın demiş veledlere:D bu afişi goren cocuklar partyı dolduracaktır.aksi olursa bende rapi,beatmakerlıgı bırakırım:D