Adana Rap Party 11.10.2008
-
aynen işte, gerçi beni kumaş pantolonlu falan görünce ters ters bakarlar gitsem nasıl olur bilmiyorum =)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
orbity bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
ortamlarını çok merak ediyorum :F toplanıp ne yapacaklar rap'mi söylicekler falan hep o ortamda bulunmak istemişimdir :)
-----------------------------ankarada var mı böyle etkinliker, bende görk istiyorum :S
Ben bilmem rap ortamını abi :) Ama gitmek isterdim valla :D
-----------------------------abi harbi ciddiysen swool ile bir görüş..
-
swool sana sesleniyorum, gel aydınlat bizi :P
-
dandik mc ler var :D
-
sercanincesu bunu yazdı:
-----------------------------rezil rüsva party olur.niyemı
1. saglam eleman yok tr self confisuon felan yanı :)
2."beatıni kap gel soyle" yani çoluk cocuklar beatinizi kapıp gelın soyleyın ılk party deneyiminizi yaşayın demiş veledlere:D bu afişi goren cocuklar partyı dolduracaktır.aksi olursa bende rapi,beatmakerlıgı bırakırım:D
-----------------------------abi dikkatini çekerim Vol 2 :)
-
bayzin bunu yazdı:
Lan bu shaplak falan benim tanıdık anaa adamlar meshur olmuş vay anasını satayım :)
-----------------------------shaplak sanırım afi$i hazırlayan :)
+ olarak saglam eleman yok :|
2. + olarak adana'daki partiye ben niye yorum yazıyorum :|
-
Mevtai dinlemiştim ve hoşuma gitmişti diğerlerini bilmiyorum. Kafama eserse giderim belki.
-
hangi party'e gitsem millet kafayı 10bin yapmaya uğraşıyo eğlenmeye gitmiyoki
-
hocam kusura bakma parti çok lokal olmuş bu bir.
Eğer sen bu partilerin 2-3-4 vs. yapmanı istiyorsan Tanımış adam getirmen lazım bu iki.
İstanbul hariç barlarda yapılan çoğu partilerle olay çıkıyor örneklerle sabittir.
Artı Bursa Zeropoint Diye bir parti var. Geçen pazar 5. sini yaptık. ALlah izin verirse 10-20 yi görürüz inş.
Google dan arat ayrıca yapıcaksanız kültür merkezleri gayet güzel oluyor. Kimse demesin alkol almadan eğlenilmez diye biz gayet eğlendik.
Bi de posterleri koyayım ben size biraz örnek olsun ;) (yanlış anlaşılmasın enaniyet değil amacım sadece organizasyonla uğraşacak kardeşlerimize yardımda bulunmak )

4. Nün afişi ben yapmıştım bu arada :P çok uğraştık ama iyi oldu değdi ;)
-
:D hacı 07.10.2008 tarihinde saat akşam on civarında inönü parkı civarında tbt tshirtüyle gezen vatandaş kimdi çok merak ediyorum cocuğa baktım baktım baktım sonra bişi sanıp dalar boşa muridimizle kavga etmeyelim die kafamı cevirdim:D o anda gelde anlat tahribat.comdan dolayı baktığını :D