Adana Rap Party 11.10.2008
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
:D hacı 07.10.2008 tarihinde saat akşam on civarında inönü parkı civarında tbt tshirtüyle gezen vatandaş kimdi çok merak ediyorum cocuğa baktım baktım baktım sonra bişi sanıp dalar boşa muridimizle kavga etmeyelim die kafamı cevirdim:D o anda gelde anlat tahribat.comdan dolayı baktığını :D
-----------------------------
Rap'cimiydi ki :D -
hacı repci değildi de adanayla ilgili bir konu açılınca altında hemencecik soruverim dedim :D
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------Adana'da rap ? Adana boyle seylere hazir degildi en son biraktigimda :) .. Bi grup dalip katliam cikarirsa sasirmayin :D
-----------------------------adana dısardan ole görünüo sunnetci abi bence.. o kadarda sanıldıgı gibi deil yani dışdan sertler kavgacılar ama içden pek ole deil.. (tanıdıgım adanalılar we onların anlatdıklarından yola cıkarakdan yazdım bunu)
inş party güzel gecer :):) eer rap party gormek istiosanız ant ya beklerim.. güzel bi organizyonda 100-150 kişilik bi partyde (ki güzel bi rakam rap için ) sizleri agırlarım her sekilde giyim tarzınız hiç sorun deil.. en baba rockcı arkadaslarım gayet simsiyah ve dar kalıp gelip içkisini yudumlayıp hiç bi tacize mahsur kalmadan gitmişlerdir..
sosyopat haklı bu arada mahalle arası partysi gibi olmus.. zero point gibi ünlüler gelirse anca sehir dısından eleman toplana bilinir...
@ sosyopat hacı sen organizasyonda falanmıydın??
@ herkes -- studyo konusunda yada ne bilem alt yapı konusunda sorunlar cekenler party e gelmek istiorm bende sahneye cıkcam gibi durumları olanlar her konuda bana ulasabilir elimden geleni yaparım..
-
aynen mustafa erdoğmuş hocamla beraber uğraşıoruz ağırlıklı o ilgileniyor ünlülerle bende reklamdı afişti vs. tanıtım davalarıyla uğraşıyorum ;)
-
evt çok amatorce bı part organızasyonu olmuş bence... ama adam daha cok tanınma ve rape yenı baslamıs kısılerın kendını gosterme ıstegıne bir kolaylık acısından daha cok kısı toplayabıleceklerını dusunmus de olabılırler... tam bılemıyorum ama bence bıraz daha professıonal olabılırdı.. ayrıca bencede once saglşam ve ıste rap budur dıyebılecegın bı parca ortaya cıkarmadan dırekt partı yapma felan bence amaçsız bısey... sadece tanınma ve unlu olma hayalınden baska bısey olamaz...
Not: Altyapı studyo sahne deneyımı vs.. konusunda destek almak ısteyenler partıden oncer bızımle ırtıbata gecsın... herkonuda yardım ederız ve ıyıyse bızımle sahneye cıkma ımkanıda olabılır... dıe bısey yazsalardı bence daha cok ses yapardı... sağlam bişey gozuyle bakılırdı... örneğin adanaya yenı geldıgım ıcın benım altyapı ve studyo sıkıntım var mesela... ki bıcok kişi vardır mutlaka... sırf yardım olsun bı faydamız dokunsun nıyetıyle bıle heryerde konusulabılecek yayınlanabılecek bı konu olabılırdı :D