Adanada Patlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Bende birazdan o tarafa gidecektim

İnsallah can kaybi olmaz

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

inş can kaybı yoktur.

artık o kadar yapmacık bir otomatiklikte bir yandan durumun yarı sorumluluğundan kurtulmak için yazıyorsunuz ki,

"inş" yerine olası zarar görmüş kişiler için birkaç mikro saniye daha ayırıp adam akıllı "inşallah" yazamıyorsun. Bu kadar samimiyetsizlik olur.

(Bunun üstüne konudan sıyrılmak için gelebilecek olan "telefondaydım" yalanı bir bahane değildir, inş belirsiz lafı dışında 3 türkçe kelime düzgün ve anlaşılır yazılmıştır, bu mesajı attığın makina bir terlik dahi olsa diğer 3 kelimeye olanak tanıdığı için seni yine aklayamayacaktır. "inş can kybı yoktr" yazsaydın zaten bu mesajı yazmaya uğraşmazdım.)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

2 kişi ölmüş, bu nasıl iştir arkadaş bu kadar ucuzmu hayatımız avradını siktiklerim valiliğin içine kadar bombalı araç getiyor orada patlatıyor orada değilde şehrin en işlek caddesinde patlatsa ne olacak,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

2 kişi ölmüş, bu nasıl iştir arkadaş bu kadar ucuzmu hayatımız avradını siktiklerim valiliğin içine kadar bombalı araç getiyor orada patlatıyor orada değilde şehrin en işlek caddesinde patlatsa ne olacak,

Ne mi olacak. Ölü ve yaralı sayısı daha da artacak..tv haber suresi 3 dk daha uzayacak..acıklamayı bakan yapacagına başbakan yapacak. Boyle yani..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

abi o araç valiliğin içine girmek yerine önündeki caddede patlasa emin ol bundan çok çok daha fazla ölen ve yaralanan olurdu. 

O saatte o cadde yüzlerce araç oluyor. Bence olayda cana kasıttan daha ziyade siyasi bir mesaj var. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

@ THT2005,

@ sLeymN,

İkinizde haklısınız arkadaşlar, bazen diyorum ki siktir olup gidim bu ülkeden çocuklarıma güvenli bir gelecek görmüyorum, diğer yandan da kendime yakıştıramıyorum ülkeyi bırakıp gitmeyi, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kvasir bunu yazdı

artık o kadar yapmacık bir otomatiklikte bir yandan durumun yarı sorumluluğundan kurtulmak için yazıyorsunuz ki,

"inş" yerine olası zarar görmüş kişiler için birkaç mikro saniye daha ayırıp adam akıllı "inşallah" yazamıyorsun. Bu kadar samimiyetsizlik olur.

Digerlerini bilmem, ben kendi adima soyluyorum.

AQP ulkeyi o kadar bolmuski, artik insallah demek bile icimden gelmiyor. Ya olenlerinden bir kavat AQP ye oy verdiyse diye dusunuyorum.

veya amele takimindan biri olduyse "yuksek ihtimal AQP secmenidir." diye dusunuyorum.

AQP gelmeden once ulkede teror yoktu, simdi ise bomba patlamayan gun yok.

Ne diyeyim, AQP ye oy verenler INSALLAH (ahanda bunu buyuk harfle yazdim) daha da beter olurlar, zerre acima hissi yok.

Edit: Haci (konuyu acan zat-i muhterem) hani bana Logo gonderecektin ne oldu?

sniperscope tarafından 24/Kas/16 09:03 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

İnşallah bişi olmamıştır süleyman crafty iyisiniz inşallah.

crafty'de iyi konuştum bişi yok

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Bunun anlamı Ankara İstanbul'da güvenlik önlemleri sonuç veriyor. Yoksa Adana fevkalade alakasız bir hedef. Ancak şunu da görmüş oluyoruz ki adamlar 81 ilin birçoğunda eylem yapabilecek kapasitede. Güvenlik tedbirleri olay bazlı ve refleksel değil yaygın ve yerleşik bir anlayışa evrilmeli. Metrolarda elini götüne bağlayıp sallanan özel güvenlikler, kamu kurumlarındaki özel güvenlikler bunlar boş iş. Türkiye harbe ilerliyor. Dışarıda konvansiyonel çatışmalar olduğunda içerde daha fazla bomba patlayacaktır.

Edit : Adana pek de alakasız değilmiş. Birkaç gün içerisinde enerji zirvesine ev sahipliği yapması bekleniyormuş.

literatur tarafından 24/Kas/16 11:27 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Allah ölenlere rahmet eylesin, kalanlara dayanma güçü versin.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 5694 Toplam Mesaj: 37
adanada patlama