Adanada Patlama
-
samaccc bunu yazdı
adanada 2. bombalı araç sürücüsü öldürülerek durdurulmuş !
O teroristi ben vurmak isterdim
-
son durum nedir ?
Edit: niye habere bakmayı akıl edemediysem
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-haberi-adana-valiligi-onunde-patlama-40286790
futurist tarafından 24/Kas/16 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
bayraklar yariya indirildi. ben yerlerinde olsam bayragi gonderin son noktasina kaldiririm dalgalansin inmesin yariya derdim
-
sniperscope bunu yazdıkvasir bunu yazdı
artık o kadar yapmacık bir otomatiklikte bir yandan durumun yarı sorumluluğundan kurtulmak için yazıyorsunuz ki,
"inş" yerine olası zarar görmüş kişiler için birkaç mikro saniye daha ayırıp adam akıllı "inşallah" yazamıyorsun. Bu kadar samimiyetsizlik olur.
Digerlerini bilmem, ben kendi adima soyluyorum.
AQP ulkeyi o kadar bolmuski, artik insallah demek bile icimden gelmiyor. Ya olenlerinden bir kavat AQP ye oy verdiyse diye dusunuyorum.
veya amele takimindan biri olduyse "yuksek ihtimal AQP secmenidir." diye dusunuyorum.
AQP gelmeden once ulkede teror yoktu, simdi ise bomba patlamayan gun yok.
Ne diyeyim, AQP ye oy verenler INSALLAH (ahanda bunu buyuk harfle yazdim) daha da beter olurlar, zerre acima hissi yok.
Edit: Haci (konuyu acan zat-i muhterem) hani bana Logo gonderecektin ne oldu?
seninkisi çok tehlikeli bir cahillik.
Kendini zeki,kültürlü zanneden adamın cahilliği daha tehlikeli oluyor.
-
Ülkede ki her şehidin kanı AKP ye oy verenlerin Ellerine bulaşmıştır her patlamanın her terör faaliyetinin Sorumlusu olarakta onları görüyorum.
Milletimizin başı sağolsun ülke gittikçe boka sarmaktadır yaşanmaz bir hal almaktadır düzgün giden hiçbir şey Yok Ortadoğu gibiyiz adeta
-
SeRDaR bunu yazdı
Ülkede ki her şehidin kanı AKP ye oy verenlerin Ellerine bulaşmıştır her patlamanın her terör faaliyetinin Sorumlusu olarakta onları görüyorum.
Milletimizin başı sağolsun ülke gittikçe boka sarmaktadır yaşanmaz bir hal almaktadır düzgün giden hiçbir şey Yok Ortadoğu gibiyiz adeta
Hocam son Zaman'lar da gördüğüm en sağlam yorum . Söylenecek başka birşey bırakmamışsın. Ağzına eline yüreğine sağlık.