Adanada Patlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

adanada 2. bombalı araç sürücüsü öldürülerek durdurulmuş !

O teroristi ben vurmak isterdim

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

son durum nedir ?

Edit: niye habere bakmayı akıl edemediysem

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-haberi-adana-valiligi-onunde-patlama-40286790

futurist tarafından 24/Kas/16 18:03 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

bayraklar yariya indirildi. ben yerlerinde olsam bayragi gonderin son noktasina kaldiririm dalgalansin inmesin yariya derdim

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    kvasir bunu yazdı

artık o kadar yapmacık bir otomatiklikte bir yandan durumun yarı sorumluluğundan kurtulmak için yazıyorsunuz ki,

"inş" yerine olası zarar görmüş kişiler için birkaç mikro saniye daha ayırıp adam akıllı "inşallah" yazamıyorsun. Bu kadar samimiyetsizlik olur.

Digerlerini bilmem, ben kendi adima soyluyorum.

AQP ulkeyi o kadar bolmuski, artik insallah demek bile icimden gelmiyor. Ya olenlerinden bir kavat AQP ye oy verdiyse diye dusunuyorum.

veya amele takimindan biri olduyse "yuksek ihtimal AQP secmenidir." diye dusunuyorum.

AQP gelmeden once ulkede teror yoktu, simdi ise bomba patlamayan gun yok.

Ne diyeyim, AQP ye oy verenler INSALLAH (ahanda bunu buyuk harfle yazdim) daha da beter olurlar, zerre acima hissi yok.

Edit: Haci (konuyu acan zat-i muhterem) hani bana Logo gonderecektin ne oldu?

seninkisi çok tehlikeli bir cahillik.

Kendini zeki,kültürlü zanneden adamın cahilliği daha tehlikeli oluyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ülkede ki her şehidin kanı AKP ye oy verenlerin   Ellerine bulaşmıştır her patlamanın her terör faaliyetinin Sorumlusu olarakta onları görüyorum. 

Milletimizin başı sağolsun ülke gittikçe boka sarmaktadır yaşanmaz bir hal almaktadır düzgün giden hiçbir şey Yok Ortadoğu gibiyiz adeta 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dante_
    Dante_'s avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Ülkede ki her şehidin kanı AKP ye oy verenlerin   Ellerine bulaşmıştır her patlamanın her terör faaliyetinin Sorumlusu olarakta onları görüyorum. 

Milletimizin başı sağolsun ülke gittikçe boka sarmaktadır yaşanmaz bir hal almaktadır düzgün giden hiçbir şey Yok Ortadoğu gibiyiz adeta 

Hocam son Zaman'lar da gördüğüm en sağlam yorum .   Söylenecek başka birşey bırakmamışsın. Ağzına eline yüreğine sağlık.

Dante_
Toplam Hit: 5688 Toplam Mesaj: 37
adanada patlama