folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adananın Yeni Uygulaması

Adananın Yeni Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Geçtiğimiz günlerde adanada carşı tarafına direkler dikmeye başladılar..bi kac gün sonrada tabelalar asıldı..okudugum zaman baktım ki artık sabah 7 den aksam 8 e kadar olması lazım bu tabelaların oldugu yerlerde park etmek paralı oldu.parasını ödemeyenlerin arabaları çekilecek.devlet kendi kaldırımından para kazanmaya başladı.devlet halkına park yapmak zorunda zaten.burdan bide para kazanmaya baslayacak..buna karşı birşey yapmak lazım..saat başı para alacaklar..artık kim nereye park edecek allah bilir..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yurtdisindada boyle. devlet araba al diye boynuna yapismiyor

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşım alış bunlara. adanada yeni böyle olmasına şaşırdım. sen bi gelsene istanbula izmite sakarya ya. nerelerde otopark parası alınıyo. saati 2 tl. artan saat başına 1 tl...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ingilterede var bu uygulama ama londrada var bu uygulama...ayrıca orda araba fiatları cok ucuz burdaysa tam tersi.zaten araba alırken misli misli vergi veriyoruz.üstüne bide bu..bişiler yapmak lazım.yarın bi gün oksijen vergisi gelecek o zaman çok geç olacak.gece cıkıp hepsini sprey boya ile boyasak mı :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Bilecik'te yaklaşık bir yıldır böyle.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşım alış bunlara. adanada yeni böyle olmasına şaşırdım. sen bi gelsene istanbula izmite sakarya ya. nerelerde otopark parası alınıyo. saati 2 tl. artan saat başına 1 tl...

ama bu otopark şeklinde değil ki..yolun kenarı.otopark olsa anlarım.sacmalık resmen.çünkü bizim arkada garaj var.oraya para verecegime gider arkaya park ederim.araba güvende olur hiç olmazsa..ben kaldırıma gelecem para kesecek.arabaya bişi oldugu zaman ne diyecek bana ?? verecek mi parasını..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bi olay daha var kimse itiraz etmedigi için her yere geçirecekler..ii yapıolar yasasın akp

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

Hemde paralar Burda Sakarysporuma gidiyo :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Buradada olsa iyi olur vallahi. olur olmadık yerlerde birikinti arabalar. Ulaşımı kısıtlıyor. Toplu taşıma araçlarına da durak kavramını öğretse birileri iyi olacak.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Türkiye'nin bir çok şehrinde bu uygulama mevcuttu kötü olmuş ama kolayı var çareleri tüketme derim

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

başımızdakiler değnekcilerin artık sonu geldi değnekcileri kaldırıyoruz dediler

onları kaldırdılar

yasal değnekcileri getirdiler :D

Toplam Hit: 3267 Toplam Mesaj: 24