Adananın Yeni Uygulaması
-
Geçtiğimiz günlerde adanada carşı tarafına direkler dikmeye başladılar..bi kac gün sonrada tabelalar asıldı..okudugum zaman baktım ki artık sabah 7 den aksam 8 e kadar olması lazım bu tabelaların oldugu yerlerde park etmek paralı oldu.parasını ödemeyenlerin arabaları çekilecek.devlet kendi kaldırımından para kazanmaya başladı.devlet halkına park yapmak zorunda zaten.burdan bide para kazanmaya baslayacak..buna karşı birşey yapmak lazım..saat başı para alacaklar..artık kim nereye park edecek allah bilir..
-
yurtdisindada boyle. devlet araba al diye boynuna yapismiyor
-
arkadaşım alış bunlara. adanada yeni böyle olmasına şaşırdım. sen bi gelsene istanbula izmite sakarya ya. nerelerde otopark parası alınıyo. saati 2 tl. artan saat başına 1 tl...
-
ingilterede var bu uygulama ama londrada var bu uygulama...ayrıca orda araba fiatları cok ucuz burdaysa tam tersi.zaten araba alırken misli misli vergi veriyoruz.üstüne bide bu..bişiler yapmak lazım.yarın bi gün oksijen vergisi gelecek o zaman çok geç olacak.gece cıkıp hepsini sprey boya ile boyasak mı :D
-
Bilecik'te yaklaşık bir yıldır böyle.
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşım alış bunlara. adanada yeni böyle olmasına şaşırdım. sen bi gelsene istanbula izmite sakarya ya. nerelerde otopark parası alınıyo. saati 2 tl. artan saat başına 1 tl...
ama bu otopark şeklinde değil ki..yolun kenarı.otopark olsa anlarım.sacmalık resmen.çünkü bizim arkada garaj var.oraya para verecegime gider arkaya park ederim.araba güvende olur hiç olmazsa..ben kaldırıma gelecem para kesecek.arabaya bişi oldugu zaman ne diyecek bana ?? verecek mi parasını.. -
bi olay daha var kimse itiraz etmedigi için her yere geçirecekler..ii yapıolar yasasın akp
-
ajan1111 bunu yazdı:
Hemde paralar Burda Sakarysporuma gidiyo :) -
Buradada olsa iyi olur vallahi. olur olmadık yerlerde birikinti arabalar. Ulaşımı kısıtlıyor. Toplu taşıma araçlarına da durak kavramını öğretse birileri iyi olacak.
-
Türkiye'nin bir çok şehrinde bu uygulama mevcuttu kötü olmuş ama kolayı var çareleri tüketme derim
-
başımızdakiler değnekcilerin artık sonu geldi değnekcileri kaldırıyoruz dediler
onları kaldırdılar
yasal değnekcileri getirdiler :D