folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adananın Yeni Uygulaması

Adananın Yeni Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

bu artık normal bi uygulama gittiğim bir çok şehirde gördüm..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Bu uygulama bircok sehirde var resmen harac, cunku mesken ve isyeri olarak kullandiginiz binalar icin bahcede otopark yapma sansiniz yoksa sizden otopark fonuna harc olarak otopark bedeli ödersiniz bina ruhsatinda her uc daire icin bir otopark , işyeri icin 30 m2 icin bi otopark sonucta bir otopark bedeli 4.000 tl civarinda kucuk sehirlerde devlet otopark icin cok ciddi rakamlar aliyolar bu isten üstüne üstlük arabami parkedincede saat basina ücret aliyor nasil is anlayabilmis degilim

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ben zaten türkiyedeki hicbir olayı anlayamıyorum.yurt dışında anlarım carşı cok kalabalık oluyordur azaltmak için para alırsın.sonuçta adamın evi yok orda.e bi çok kişinin evi çarşıda.ben evimin önüne araba park edecem diye benden para nası alırsın.bazı arkadaşlarda alış bu heryerde var demiş.zaten böyle buna alış şuna alış diye diye bu haldeyiz.bir araba alırken zaten araba kadar vergi veriyorsun nerdeyse.türkiyede araba alan adamın 1.5 arabası var derim ben.bu kadar vergi al sonrada üstüne bunları ekle..ama devlet naapsın.bu gün tüm vergilerden toplanan parayla emekliye verikecek olan para 68 tl :D devlet nerden buluyor borc alıyor..büyük türkiyem...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 3266 Toplam Mesaj: 24