Adil Kullanım Kotasında Son Durum
-
netlimitsiz de nasıl etkilenmiyor bilen birisi varmı acaba
-
elimde bulunan telefon ve tc kimlik arşiviyle bi sürü şikayet mesajı attım yok bizden izinsiz geçilmiş.. yok biz bilmiyorduk .. imzalarken şirket bunu göz önünde bulundğunu söylemedi falan en az 30 tane göndermişimdir sonra sıkıldım..
buyrun btkdan gelen bir cevap okumadan buraya koydum beraber okuyalım ;)
Tim Şikayet tim_sikayet@btk.gov.tr04 Nis (3 gün önce)

Kime: bana
Sayın YILMAZ,
14544 numaralı tüketici şikayetinize istinaden işletmeciden konu ile ilgili gönderilen detaylı açıklamalar ;
“Sayın *** YILMAZ,
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.
Bilindiği üzere; xDSL üzerinden İnternet Servis sağlayıcılarına ülkenin tüm bölgelerinde altyapı hizmeti sunan Şirket Türk Telekomünikasyon A.Ş.’dir. Şirketimiz de, altyapı sağlayıcısı konumundaki Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ den toptan seviyede temin etmiş olduğu internet erişim hizmetini abonelerine perakende seviyede sunmaktadır.
Adil Kullanım Noktası (AKN) ile ilgili değişiklik; altyapı hizmeti sunan Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından toptan seviyede yapılmış olup Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun “29.02.2012 tarih ve 2012/DK-07/94 numaralı DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği” konulu kararında yer almaktadır.
Yukarıda açıklanan bilgiler doğrultusunda; Adil Kullanım Noktasının, Şirketimizce, sektörde düzenleyici ve denetleyici role sahip olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylanan DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği konulu kurul kararı kapsamında uygulandığını bilgilerinize arz ederiz.
Saygılarımızla.”şeklindedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü
ismi ***diye gizledim ;) gerçek şahsiyetler kendi adlarına gitmiş oldu ;)
-
valla şeytan dürtüyor şansını dene diye ama 5 6 kişiye net veriyorum evden
komple isyan çıkar :F
-
bölgeye göre değişiyor heralde.. bende bir kesinti yok tam gaz devam..

-
12 gb indirme yapmışsın zaten.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Modemim 24 saat acik hattimdan kaynaklanmayan hicbir nedenle hizim dusmedi. 50gbi her ay gecmisim. Hatta 'according to ttnet bitches' internetimde sorun olup baglanamadigim 1-2-3 martta toplam 3gb dl yapmisim
-----------------------------modem elektrik kesilmesi dahil hiç kapanmadı mı
-----------------------------
elektrik kesilmez burda, ben de aklima esmedikce kapatmyrm. Modem arayuzu dahil yavaslama oluyo bazn isinma kaynakli, buz kabi koyuyorum altina -
1905 bunu yazdı:
-----------------------------bölgeye göre değişiyor heralde.. bende bir kesinti yok tam gaz devam..

-----------------------------bu mu tam gaz :W evde olsam 7 günde 70 gb'yi bulurdum :W
-
Bence 1 kere göstermelik düşürdüler, bir daha uzun süre düşmez. Son 5-10 gün düşer belki de. O zamana kadar depolayın her şeyi

-
senin oturduğun civarda deli gibi down yapan yoksa bişey olmuyo. adamlar bi bölgeye belli bi bant genişliği ayırıyo. o bant aşılmadığı müddetçe hızı sınırlamıyolar. benim oturduğum civarda millet akşama kadar işinde gücünde. download yapan pek yok. şu ana kadar hızım hiç düşmedi. ama mesela öğrencilerin yoğun yaşadığı semtlerde adil kullanım kotasını uyguluyolar.
-
kesin bişey çıkmaz şerefsizler :/