Adil Kullanım Kotasında Son Durum
-
(49,897 GB)
ahanda bu durumdayım artık aşacam bakalım ne olacak bilgilendirme yaparım korkusuzca son 100mb indirecem :F
-
olm dizi inderimiom lan 33 kb yle cekio sinir oldum 38 gb downloadım var amk ne irenç biş lan :|
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------olm dizi inderimiom lan 33 kb yle cekio sinir oldum 38 gb downloadım var amk ne irenç biş lan :|
-----------------------------valla 100mb kalmıştı yüklendim direk şu an bi 55 60 civarı olmuştur artık sorgulama yapmam
ama şeytan kulağına kursun 900 ile çekiyor namussuz :F
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------beyler birşey soracam şimdi 2 haftalığına eve geldik büyük bi mutluluk ile pc başına geçtim down yapayım diye izleyeceğim filmle diziler filan
kota aklıma geldi baktım 35 gb olmuş bu ttnet'in olayı otomatik mi işliyor şimdi 1 marttan itibaren onu merak ettim
ben 50gb'yi geçtim hızım hala aynı diyen var mı içinizde yok eğer otomatikse delirmek elde bile değil :W
not : paketim 8mbit netlimitsiz 50gb kotalı
-----------------------------:)) bu işin en kolayı internet cafeler :)
-
bende hiç düşmüyor. günlük resetlerim, sizde nasıl ?
-
a.koyim 70 gb oldu dedim herhalde hiz düşmicek :( bi baktım 1 mbps'ye indirmişler
NETLİMİTSİZ tarifesi kullanıyorum adı üstünde limitsiz niye böyle bi saçma bi kota koymuşlar ?
-
benim pakette netlimitsiz ama kota aşim riski bulunmuyor :D
-
CooLSTuFF bunu yazdı:
-----------------------------benim pakette netlimitsiz ama kota aşim riski bulunmuyor :D
-----------------------------how that?
-
arada ttnet yapıyor bunu bi defasında daha yapmıştı. 1-2 ay kesiyor hızları sonra tekrar eski politikayı izliyor.
-
50 gb yi kesin geçmisimdir hızım düşmedi düşmez bu gidişle