Adınıza Habersiz Açılan Cep Hatlarını Sorgulama Sistemi
-
benim hat arkadaşın üzerine olduğu için o ekrandan sonrasını göremedim:) turkcell ile konuştum şimdi 39 liraya hat taşıyorlarmış. ücretli değildir büyük ihtimal mesaj.
-
unbalanced bunu yazdı
benim hat arkadaşın üzerine olduğu için o ekrandan sonrasını göremedim:) turkcell ile konuştum şimdi 39 liraya hat taşıyorlarmış. ücretli değildir büyük ihtimal mesaj.
bu hat taşıma olayı hani bedavaydı ya BtK açıklamıştı hani:/
-
oha aveadan 2 tane var vodafondan bi benim kullandgm bide başka var bu nasil iş aq :S
peki nasil böyle bir şey olabiliyor ayrica o hatların mesela faturası falan filan varsa bize mi girecek ?
-
@oneminute, turkcell online işlemlerinde canlı chat var :) oradan sorabilirsin. pencereyi kapatmasaydım kopyalardım yazdıklarımı. bilmiyorum bedava olayını, gerekli bir şey değil ama en azından kendi adıma hat var mı ona bakabilirdim
@antivirus, hocam senden habersiz ise şikayet edip kapattır, borçlanırsa o hat olan sana olacak ödemezlerse. tabii dava açıp halledebiliyorsun ama işte uğraştırıyor, zaten o yüzden btk böyle bi hizmet başlattı
-
Adıma hiç hat çıkartmadıysam kontrol edemiyor muyum yani? Elimde kendi üstüme hat yok diye gönderecekleri kodu alamıyorum..
edit: Yapabilenlere soru: /sorgu.php'de bilgileri girdikten sonra ve "lütfen bekleyiniz kontrol ediyoruz" dedikten sonra /sorgu.php#'de liste mi gösteriyor? Kod ne oluyor?
izzmarit tarafından 02/Oca/13 12:04 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
Adıma hiç hat çıkartmadıysam kontrol edemiyor muyum yani? Elimde kendi üstüme hat yok diye gönderecekleri kodu alamıyorum..
biraz saçma bir sistem olmuş en azından kimlik bilgileri istenseydi de yapılsaydı keşke
-
KaRaKuLe bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
biraz saçma bir sistem olmuş en azından kimlik bilgileri istenseydi de yapılsaydı keşke
Aynen ya hem yapılan sorgu suistimal edilmezdi, captcha zaten captcha gibi değil, yarın öbür gün indirirler burayı. Hiç hat açtırmadıysam öğrenemiyormuşum saçmalığa bak..
-
izzmarit bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Aynen ya hem yapılan sorgu suistimal edilmezdi, captcha zaten captcha gibi değil, yarın öbür gün indirirler burayı. Hiç hat açtırmadıysam öğrenemiyormuşum saçmalığa bak..
ben bu durumla ilgili mesaj yazacağım, https://tuketici.btk.gov.tr/gorus/ belki kulak asarlar. :) herkes yazarsa güzel olur bence
-
unbalanced bunu yazdıizzmarit bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
ben bu durumla ilgili mesaj yazacağım, https://tuketici.btk.gov.tr/gorus/ belki kulak asarlar. :) herkes yazarsa güzel olur bence
Ben şu an Demirtepe'ye bir metro durağı uzaklığındayım. Bi gidip dürteyim şunları dilekçe falan yazarım.
-