folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Adınıza Habersiz Açılan Cep Hatlarını Sorgulama Sistemi

Adınıza Habersiz Açılan Cep Hatlarını Sorgulama Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

benim hat arkadaşın üzerine olduğu için o ekrandan sonrasını göremedim:) turkcell ile konuştum şimdi 39 liraya hat taşıyorlarmış. ücretli değildir büyük ihtimal mesaj.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

benim hat arkadaşın üzerine olduğu için o ekrandan sonrasını göremedim:) turkcell ile konuştum şimdi 39 liraya hat taşıyorlarmış. ücretli değildir büyük ihtimal mesaj.

bu hat taşıma olayı hani bedavaydı ya BtK açıklamıştı hani:/

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

oha aveadan 2 tane  var   vodafondan bi benim kullandgm bide başka var bu nasil iş aq :S

peki nasil böyle bir şey olabiliyor ayrica o hatların mesela faturası falan filan varsa bize mi girecek ?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@oneminute, turkcell online işlemlerinde canlı chat var :) oradan sorabilirsin. pencereyi kapatmasaydım kopyalardım yazdıklarımı. bilmiyorum bedava olayını, gerekli bir şey değil ama en azından kendi adıma hat var mı ona bakabilirdim

@antivirus, hocam senden habersiz ise şikayet edip kapattır, borçlanırsa o hat olan sana olacak ödemezlerse. tabii dava açıp halledebiliyorsun ama işte uğraştırıyor, zaten o yüzden btk böyle bi hizmet başlattı

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Adıma hiç hat çıkartmadıysam kontrol edemiyor muyum yani? Elimde kendi üstüme hat yok diye gönderecekleri kodu alamıyorum..

edit: Yapabilenlere soru: /sorgu.php'de bilgileri girdikten sonra ve "lütfen bekleyiniz kontrol ediyoruz" dedikten sonra /sorgu.php#'de liste mi gösteriyor? Kod ne oluyor?

izzmarit tarafından 02/Oca/13 12:04 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Adıma hiç hat çıkartmadıysam kontrol edemiyor muyum yani? Elimde kendi üstüme hat yok diye gönderecekleri kodu alamıyorum..

biraz saçma bir sistem olmuş en azından kimlik bilgileri istenseydi de yapılsaydı keşke

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    KaRaKuLe bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

biraz saçma bir sistem olmuş en azından kimlik bilgileri istenseydi de yapılsaydı keşke

Aynen ya hem yapılan sorgu suistimal edilmezdi, captcha zaten captcha gibi değil, yarın öbür gün indirirler burayı. Hiç hat açtırmadıysam öğrenemiyormuşum saçmalığa bak..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Aynen ya hem yapılan sorgu suistimal edilmezdi, captcha zaten captcha gibi değil, yarın öbür gün indirirler burayı. Hiç hat açtırmadıysam öğrenemiyormuşum saçmalığa bak..

ben bu durumla ilgili mesaj yazacağım, https://tuketici.btk.gov.tr/gorus/ belki kulak asarlar. :) herkes yazarsa güzel olur bence

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    unbalanced bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

ben bu durumla ilgili mesaj yazacağım, https://tuketici.btk.gov.tr/gorus/ belki kulak asarlar. :) herkes yazarsa güzel olur bence

Ben şu an Demirtepe'ye bir metro durağı uzaklığındayım. Bi gidip dürteyim şunları dilekçe falan yazarım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 7340 Toplam Mesaj: 50