Adınıza Habersiz Açılan Cep Hatlarını Sorgulama Sistemi
-
Tengri bunu yazdı
ben netten bir adamın tcyi bulup onun adına hat almıştım. Annesinin kızlık soyadını da sallamıştım :D
kimlik? -
alicem bunu yazdıTengri bunu yazdı
ben netten bir adamın tcyi bulup onun adına hat almıştım. Annesinin kızlık soyadını da sallamıştım :D
kimlik?işte kimlik istemiyordu, fotokopisini istiyordu. Ben de netten buldum yazdırdım aldım.
-
ooo hani sistemde tıklayınca kapanacaktı. servis sağlayıcısına ıvır zıvır gidin diyo. üstüme 17 hat var amk tanesini 3 liradan kapatıyomuş vodofone. çkarım böle işe lan.
-
Avea da kayıtlı Bir tane hat fazla çıktı. İşin aksi tarafı son iki rakama kadar rehberimde bir arkadaşım olarak gözüküyor. Lise döneminde ben mi alıp vermişim anlamadım ki. Bir ogreneyim o arkadaşım mı kapatırız.
-
Tengri bunu yazdı
iyi bok yemişsin
-
Arkadaşlar ben de kontrol ettim ve adıma kayıtlı numara çıktı iyice sinirlendim bu işi nasıl yapıyorlar bilmiyorum
müşteri temsilcisini aradım kimlik fotokopim haricinde ev adresi iletişim numarası farklı görünüyor
temsilci savcıya gidin dedi pazartesi bi el atıcam bakalım bu işe hangi onun bunun çocuğu böyle yapmış öğrenicez
Bu durum ile karşılaşan arkadaşlara önerim bu işi sallamayın gidin şikayette bulunun savcıya bildirin kimlik bilgilerinizin bilinmeyen kişilerde olması iyi değil
o hattı satan bayi nin adres bilgisini temsilciden öğrenebilirsiniz o telefon numarasını götüne sokucam o bayi nin
-
çalışıyor. teşekkürler
sonunda millet bi konuda daha .kilmekten kurtulmuş oldu.
-
kullanmış olduğum gsm şirketi haricinde başka bi hat daha çıktı adıma kayıtlı , gsm şirketi ile iletişime geçtim ama bunun üzerine gidicem . bu çok basit gibi gözüken ciddi bir olay arkadaşlar. herkez baksın ve tek tek iptal i için gerekli işlemleri yapsınlar benim görüşüm..
-
Aman dikkat edin. Bende vodafoneden bilmediğim bir hat çıktı. Vodafoneyi arayıp son iki hanesini öğrendim. Açıp sövecektim dedim cepten aramayayım ptt ye gittim aradım. Annem çıktı.cepte rehberde anne diye kaydettim ama numarasını bilmiyordum. Artık ezberledim.