Adınıza Habersiz Açılan Cep Hatlarını Sorgulama Sistemi
-
hanginiz saldırıyo lan :D
internal server errör veriyo :D
-
Çalışıyor sorguladım :) Bi sıkıntı yok bı kendı hattım , bir de arkadasıma aldıgım hat cıkıyor :)
-
bilmedigim bi numara vodafonda tc noma kayitli simdi ben bunu nasil iptal ettirrim ? ve mahkemeye verip tazminat davasi acabilirmiyim benden habersiz tc nomu kullanmislar ?
-
patron_38 bunu yazdı
bilmedigim bi numara vodafonda tc noma kayitli simdi ben bunu nasil iptal ettirrim ? ve mahkemeye verip tazminat davasi acabilirmiyim benden habersiz tc nomu kullanmislar ?

-
izzmarit bunu yazdıunbalanced bunu yazdıizzmarit bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Adıma hiç hat çıkartmadıysam kontrol edemiyor muyum yani? Elimde kendi üstüme hat yok diye gönderecekleri kodu alamıyorum..
biraz saçma bir sistem olmuş en azından kimlik bilgileri istenseydi de yapılsaydı keşke
Aynen ya hem yapılan sorgu suistimal edilmezdi, captcha zaten captcha gibi değil, yarın öbür gün indirirler burayı. Hiç hat açtırmadıysam öğrenemiyormuşum saçmalığa bak..
ben bu durumla ilgili mesaj yazacağım, https://tuketici.btk.gov.tr/gorus/ belki kulak asarlar. :) herkes yazarsa güzel olur bence
Ben şu an Demirtepe'ye bir metro durağı uzaklığındayım. Bi gidip dürteyim şunları dilekçe falan yazarım.
Az önce bende öneride bulundum kendilerine. En azından turkiye.gov.tr'ye entegre edilirse bu uygulama (kendimize ait telefon numarası istemeden) hem güvenli hemde herkesin yararlanabileceği bir hizmet olur düşüncesindeyim.
-
hat açtırılmasada herkes bi telefon kullanıyodur heralde? o gsm no yu yazınca gelmiyo mu ki mesaj?
btk çalışıyo aferim nan btk :d -
MaviGozluDev bunu yazdı
hat açtırılmasada herkes bi telefon kullanıyodur heralde? o gsm no yu yazınca gelmiyo mu ki mesaj?
btk çalışıyo aferim nan btk :dyok hocam eşleşmiyor diye uyarı veriyor.yani hattın kendi üzerine olmak zorunda tc kimlikle sorgulama yapmak için.
-
cannfree bunu yazdı
tc kimlik no'su bildiğimiz kişilerin telefon numarasını da bulabilecek miyiz acaba : )
inşllh cüzdan sıra no, kütük no falan sormazlar : )
Hoca tc kimliği biliyorsun da cep numarasını mı bilmiyorsun? Hah! :D
-
unbalanced bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
btk çalışıyo aferim nan btk :dyok hocam eşleşmiyor diye uyarı veriyor.yani hattın kendi üzerine olmak zorunda tc kimlikle sorgulama yapmak için.
haa o zaman enteresan olmuş :) neyse yukarda drkill in yazdığı gibi yarın bigün e-devlete entegre ederlerse daha mantıklı olur o zaman :D böle değişik olmuş :)
-
ben netten bir adamın tcyi bulup onun adına hat almıştım. Annesinin kızlık soyadını da sallamıştım :D