Adliyeye Baskın, Savcıya Gözaltı [Türkiye'de İlk]
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
niye HAYVAN o insan değil mi? başbakanın ananı alda git deme hakkı varken savcının niye böyle bi hakkı olmasın söylesene
-----------------------------Kişileri mahkemede maalesef başbakan yargılamıyor onun için objektif olmasına da gerek yok :)
-
yahu savcilari ancak yargıtay yargılayabilir bunlara ne oluyor?? ülkede hukuk dedikleri sey sadece akp nin istedikleri anlamina gelmeye basladi artik:) zaten cemaatler hakkinda sorusturma acan kim varsa harcadilar hep:) özel yetkili savci ne yaaa? savci savcidir.. bunun ötesimi var? birde bu adamlara biz devlet görevlisi diyoruz yazık lan..
-
HaYVaN bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
niye HAYVAN o insan değil mi? başbakanın ananı alda git deme hakkı varken savcının niye böyle bi hakkı olmasın söylesene
-----------------------------Kişileri mahkemede maalesef başbakan yargılamıyor onun için objektif olmasına da gerek yok :)
-----------------------------zaten sendende böyle bir yorum beklenir. Başbakan halkına, kim olursa olsun saygılı olmalı diyecegim ama dedigim gibi anlamazsın. illa mahkemede olması şart değil ama sizin tayyişkonuz sadece kendine tapanlara saygılı diyecegim ama saygı değil nasıl diyim sahibinin köpeginin önüne attıgı kemik gibi bir şey.
bu senin kıçını yaladıgın adamın milletine olan saygısı

Bu da düşman gördügünüz (ne kadar inkar etmeye çalışsanız çalışın millet(daha doğrusu görmek isteyenler) gerçekleri görüyor ) Ulu önder Atatürk'ün halkına olan saygısı

Belki okumada sorun yaşıyor olabilirsin resimler ile anlatayım dedim.
-
Bu cemaatten korkulur.. fethullah'ta, tayyip'te anasını alsın gelsin..
-
Şu anki hükümet görüşünü savunan ve orduyu, özellikle devlet kurumlarını birbirine düşüren bu tavırları savunan tüm arkadaşları ben inanılmaz bir gaflet içerisinde görüyorum.
Sizi böyle boş Allah inancı da kurtaramayacak, hatırlatırım. -Ki şu an Başbakan ın yaptığı herşey tam bir eziklik neticesidir.
Siz bu adamın dinle imanla alakası olmadığını hala göremiyorsanız ben size ne diyeyim?
Oğlunun gemiciği varmış. Oğlu bunu helal para ile mi aldı?
Hangi yollarla aldı? Helalse siz neden, biz neden alamıyoruz o gemiciği?
Oğlunun olağanüstü yetenekleri mi var?
Müslümanlıkta haram yemek, çalmak çırpmak var mı?
Memleket dini duygularını sömürüp prim yapmak var mı?
Böyle müslümanlık olmaz.
Böyle şerefsiz müslüman olunmaz.
Olacaksan adam gibi ol,
Allah ile kul arasına girme.
Bu memlektin göz bebeği ordu ile de oynama.
Oynarsan,
Oynarız.

-

çok özlüyoruz..
-
@8mm akplilerin ılımlı islam dedikleri bu oluyor sanırım.
-
Resimlerle duygu sömürüsü yapmayın şimdi.
Yok Atatürk böyle yemek yermiş yok tayyip böyle yok ata öyle binilmezmiş böyle binilirmiş.
Sanki Mustafa Kemal Atatürk hiç attan düşmedi. Sanki farklı şartlar altında öyle yemek yemedi.
Neyse kendi kendinizi kandırmaya devam edin.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Yok Atatürk böyle yemek yermiş yok tayyip böyle yok ata öyle binilmezmiş böyle binilirmiş.
Sanki Mustafa Kemal Atatürk hiç attan düşmedi. Sanki farklı şartlar altında öyle yemek yemedi.
-----------------------------Şimdi,
Birinicisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile Recep Tayyip i kıyaslamak demek; senin ileri görüşlü, laik bir insan olman ile aynı anlama gelmekte.
Yani imkansız.
Saçmalamayı kesin.
Ve hatta bence Atatürk'ü ağzınıza alırken 3 kere tövbe ve salavat getirin.
Sen şimdi müslümansın değil mi?
Müslümansın.
Hah bak şimdi sana ne diyeceğim.
Sizin o beğenmediğiniz, dinsiz kitapsız dediğiniz o adam varya O adam,
İşte O dahi olmasaydı şu an sen müslüman olmayacaktın.Bazen diyorum keşke hristiyan olsaydınız da görseydiniz neymiş.
Ama benim müslümanlığım buna bile elvermiyor. (!)
Çıkarın şu at gözlüklerinizi,
Bu sizinkisi boş bir sevda..
Ve kesinlikle islamla müslümanlıla alakası yok.
Çok seviyorsanız şeriatı gidip iranda yaşayın.
Ama doğru orda olmaz!
Orda deniz yok GEMİCİK yüzmez.. (!)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu cümlelerin arkasından tayyip Atatürkten üstündür! demeni bekliyordum ama nedense gelmedi. Biraz daha devam etsen tayyip 2. Atatürktür diyeceksin.
tayyip amcan için şükür namazı kılmaya davet ediyorum seni. hazreti tayyip önünde eğil (ama dikkat et çokta eğilme napacağı belli olmaz)