Adliyeye Baskın, Savcıya Gözaltı [Türkiye'de İlk]
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Resimlerle duygu sömürüsü yapmayın şimdi.
Yok Atatürk böyle yemek yermiş yok tayyip böyle yok ata öyle binilmezmiş böyle binilirmiş.
Sanki Mustafa Kemal Atatürk hiç attan düşmedi. Sanki farklı şartlar altında öyle yemek yemedi.
Neyse kendi kendinizi kandırmaya devam edin.
-----------------------------hacı farkettin mi bilmiyorum ama diğer konularda karşı görüşlerini savunanlara böyle böyle yapıyosunuz dediğin herşeyi artık kendin yapmaya başladın yavaş yavaş
-
bigün herşey anlasılırda. umarım geç kalınmıs olmaz
-
8mm bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Resimlerle duygu sömürüsü yapmayın şimdi.
Yok Atatürk böyle yemek yermiş yok tayyip böyle yok ata öyle binilmezmiş böyle binilirmiş.
Sanki Mustafa Kemal Atatürk hiç attan düşmedi. Sanki farklı şartlar altında öyle yemek yemedi.
Neyse kendi kendinizi kandırmaya devam edin.
-----------------------------Şimdi,
Birinicisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile Recep Tayyip i kıyaslamak demek; senin ileri görüşlü, laik bir insan olman ile aynı anlama gelmekte.
Yani imkansız.
-----------------------------Bu kıyaslamayı ben yapmıyorum. Senin laik dediklerin benim olamayacağım şey dediğin adamlar yapıyor.

-
konu basbakan veya Atatürk degil,
hayvan kendi kendimizi kandiriyor isek sende kandiriyorsundur neden mi cünkü senin bakış açın hicde objektif degil , tamemen subjektiflesmis yorumlarin var, yani hükümet ve tayfasi sicsa sen diyceksin ki memlekete bu p..klar cok yararli oldu,
belki idölündür basbakan yada ideal liderindir ama bu senin olaylara gelinen noktalara bakış açını tamamiyla tarafli kılmış, yukarida bahsedilen olaylar tamemen bir skandal ve ne oldugu belli degil, yani biliyorum keyif aliyorsun hükümete uymayan karsi gelenlerin ergenekondan iceri alinmasini, madem akilli ve zeki bir insansin, cemaatin üzerine giden onlari sorgulayan yaptiklari eylemlerin icerigini cikaran savcilarin veya diger görevlilerin nicin harcandigi hakkinda tek kelime edemiyorsun, elbette kimse sana burada yanlis düsünüyorsun bizim gibi düsün diyemez, ama gereksiz subjektifligin yüzünden olabildigince herkes sana şaşırmaya devam edicek, sen bize şaşırmıyorsun cünkü yukarida eylemin gerceklesmesi seni mutlu ediyor ve hatta sorgulama ihtiyaci bile duymuyorsun cünkü hükümet asla yanlis edasiyla yaziyorsun. dört dörtlük bir hükümetmis gibide sarhosca yorum yaziyorsun.
-
Onlar belki örnek alır adam olur diye yapıyorlardır ama görüyoruz ki olmuyor.
İstersem seni burda yaza yaza kitlerim buraya ama senin kafa yapını değiştiremem ne yazık ki.
Çünkü Tayyip tayfasının tümü aynı zihniyet ve kafa yapısına sahip ne yazık ki..
Allah sizleri Islah etsin.
En büyük şeydir vatanına ihanet.
Ve en büyük günahtır Allah ile kul arasına girmek din propangandası yapmak.
Siz iyi yapıyorsunuz.
Bana gelip burda bu hükümet başarılıdır demeyin.
Konumuz başarı ise atılımcı bir yapıları var doğru.
Ama batıya değil non-stop şeriate doğru..
-
Ok :)
-
Anlamıyorum arkaşşş.. Anlıyamıcam.. akepe kötü bir parti demiyorum ben.Akp vatan hainidir diyorum.Bunu görmemek için eşşek olmak gerekiyor.Herşey ortada arkadaş.Savunulacak bir tafaı yok.Sokarım ekonomi politikasına bilmem nesine ha.Vatan hainleridir ötesi yok.NErenizle haber okuyorsunuz, nerenizle parti tutuyorsunuz anlamak mümkün değil...
-
Konuyu saptırmayın arkadaşlar burada yandaş yargı oluşturulmaya çalışıyor konuyu resimlerle yolsuzlukla şunla bunla dağıtmayalım onlar ap ayrı konular yeri geldiğinde tartışılacak konular o rezillik bambşaka zatende şuanki konuyla alakası yok konu hükümetin yargıya yaptığı müdehale ve baskı ne kadar büyük bir rezilliktir hukuka müdehale herkese lazım olan hukuka yapılan müdehale
Buna cevap vermeyenler verecek cevabı olmayanlar konuyu değiştiriyor sizde oltaya geliyorsunuz bu konuyu derinleştirip tartışalım -
Hayvan'a hayvanca sabir gosteriliyor bende bunu hayvani bir sekilde takdir ediyorum...
-
alexelebek bunu yazdı:
Hayvan'a hayvanca sabir gosteriliyor bende bunu hayvani bir sekilde takdir ediyorum...
-----------------------------Küfür mü atıyorum?
Fikrimi savunuyorum sadece.
Hani söylediklerim seni iğneliyorsa cevap bulamayıp çıldırıyorsan hayvani bir şekilde sabretmeye çalışıyorsan o senin sorunun.
Kimsenin başka bir görüşü savunması benim zoruma gitmiyor açıkçası. Haklı olunca da eyvallah demeyi iyi bilirim (: