Adliyeye Baskın, Savcıya Gözaltı [Türkiye'de İlk]
-
Pardon arkadaşlar konuyla alaksaız bir mesaj yazdım.. yorumları okuyunca isyana geldim.. neyse.. konudaki meseleye gelince akp'ye mualif ya da sadece işini yapan ve onlara göre mualif gözüken herkesle uğraşıyorlar bunlar.Yeni birşey değil.Cemeat çok güçlendi artık.Yargının tamamen bağımlı olduğu bir zaman yaşıyoruz.Bu olaylar özellikle deniz feneri olayı ile başlayıp, ergenekon olayıyla devam etmişti.Bunların dinle imanla alakası olmadığını da bu tür olaylara bakarak anlıyabiliyoruz zaten.
-
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------
Hayvan'a hayvanca sabir gosteriliyor bende bunu hayvani bir sekilde takdir ediyorum...
-----------------------------mahallede bir köpek vardı haftarlardır gelir gider benim arabanın önüne atlar ben de sabırla beklerim gitmesini ve her sabah minimum 8-10 dakikam onun gitmesini beklemekle geçer bazen önüme atlar bazen yanımdan havlar, neyse bu hayvan soluğu kesilene kadar ara sokaklarda havlaya havlaya önüme yanıma geçe geçe beni rahatsız eder ve nihayetinde sıkılır gider, ezmemek için özel gayret gösteririm ve acayip de küfür ederim (düne kdar böyleydi) sonra bu işi geliştirdi bu yavşak havlıyor arkasından 8-9 tane daha geliyor onlar da havlıyor, ve iki gün önce arabadan inince beni ısırmaya çalıştı hayvan oğlu hayvan! :D a.q. baktım böyle olmayacak dün yine bu havlamaya başladı etrafı it doldu ve önümden de çekilmediler neyse bu zinciri kırmak için üstlerinden geçip gittim, bu sabah beni rahatsız eden tek bir köpek bile yoktu :) neticede hayvana kendine zarar vermediği sürece sabır göstereceksin hayvan bu hayvanlığını yapacak, ve unutma hayvanları sevmeli, onları kısırlaştırarak doğaya salmalıyız.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------
Hayvan'a hayvanca sabir gosteriliyor bende bunu hayvani bir sekilde takdir ediyorum...
-----------------------------Küfür mü atıyorum?
Fikrimi savunuyorum sadece.
Hani söylediklerim seni iğneliyorsa cevap bulamayıp çıldırıyorsan hayvani bir şekilde sabretmeye çalışıyorsan o senin sorunun.
Kimsenin başka bir görüşü savunması benim zoruma gitmiyor açıkçası. Haklı olunca da eyvallah demeyi iyi bilirim (:
-----------------------------
Hayvan dediği daha mantıklı bu ikisinin bağlamı farklı, farklı bağlamda illa aynı hareketi bekliyor müridler isterse atatürk aleyhine olsun isterse başbakanın bu da sömürüden başka bişey olmas zaten -
Yani Küfür belki olmadı ama savcıda haksız sayılmaz
-
HSYK'dan çarpıcı karar.. Erzincan'da başsavcının tutuklanması üzerine HSYK'dan şok kararlar çıktı.. HSYK tutuklama talep eden özel yetkili savcı Osman Şanal'ın yetkisini aldı.
-
Ya sanki bu Tayyip Erdoğan darbe yapıp gelmiş Başbakan olmuş gibi çoluk çocuk sövüp duruyor.Adam demokratik kanun ve oylamayla gelmiş o kürsüye bu yırtınanların derdini anlamıyorum bi türlü.
Beğenmezse ülkenin çoğunluğu süresi bitince barajın altına sokar siler onu.Küfür edioyrmuşlarmış hahahahaha
