Adolf Hitler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    HEİL HEİL HEİL

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yahu Şu Dümbük hitleri de Zırt Pırt Foruma getirmeseniz olmuyo sanki. :)

Laf aramızda İsrailin Kökünü Kurutabilse idi bişeye yaramış sayardım. :)  

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hitlerle ortak yanımız ikimizde yahudileri sevmiyoruz.. adamı bıraksalardı öldürseydide şimdi dünyanın başına bela olmasaydı yahudiler Kuran da bile yahudiler dünyanın bayına bela olacak diyor bir başka ayettede yahudilerin çok pis bi toplum olduğunu belirtiyor..

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    hitlerle ortak yanımız ikimizde yahudileri sevmiyoruz.. adamı bıraksalardı öldürseydide şimdi dünyanın başına bela olmasaydı yahudiler Kuran da bile yahudiler dünyanın bayına bela olacak diyor bir başka ayettede yahudilerin çok pis bi toplum olduğunu belirtiyor..
    İspatın var mı? Yanlış anlama ben böyle bişey yok demiyorum ama kuran da böyle bişeyin olabileceğinede inanmıyorum, sonuçta onlarıda yaratan Allah değil mi???
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Legislator
    Legislator's avatar
    Erkek

__d_mode__ bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    İspatın var mı? Yanlış anlama ben böyle bişey yok demiyorum ama kuran da böyle bişeyin olabileceğinede inanmıyorum, sonuçta onlarıda yaratan Allah değil mi???

Yahudilerin İnsanlari Saptırmalarına Dair Ayet-i Kerimeler

Yahudiler: "Allah'ın eli sıkıdır" dediler. Dediklerinden ötürü elleri baglansın ve kendilerine lanet olsun! Aksine Allah'ın nimet veren elleri açiktır. Diledigi gibi sarfeder. Süphesiz ki, Rabbinden sana indirilenler onların çogunun azgınlıgını ve inkarını artıracaktır. Biz onların arasına, kıyamete kadar düsmalıgı ve kini saldık. Ne zaman harp için bir ates tutustursalar, Allah onu söndürür. Onlar yeryüzünde bozgunculuga kosarlar. Süphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez. (Maide Suresi, 64)

Ey Muhammed! Süphesiz insanlardan iman edenlere en siddetli düsman olarak yahudileri ve Allah'a ortak kosanları bulursun. (Maide Suresi, 82)

Kitap ehlinden bir cemaat, sizi dogru yoldan saptirmak isterler. Halbuki onlar, ancak kendilerini saptırırlar da farkına varmazlar. (Al-i İmran Suresi, 69)

Kendilerine kitaptan bir pay verilenleni görmüyor musun? onlar sapıklıgı satın alıyor ve sizin de dogru yoldan sapmanızı istiyorlar. (Nisa Suresi, 44)

Ey iman edenler! Hahamlar ve papazlardan pek çogu haksız yere insanların mallarını yerler. Onlari Allah'ın yolundan alıkoyarlar. (Tevbe Suresi, 34)

Allah'ın lanet ettigi kimseler, iste bunlardır. Allah kime lanet ederse artik siz ona bir yardimci bulamazsınız. (Nisa Suresi, 52)

Israilogullarından inkar edenler, Davud'un ve Meryemoglu İsa 'nın lisanıyla lanetlendiler. Bu onların isyan etmeleri ve aşırı gitmelerindendi. (Maide Suresi, 78)

NOT:Kuran'da Yahudiler ve Hıristiyanlar "Kitap Ehli" olarak ifade edilir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

Yahu Şu Dümbük hitleri de Zırt Pırt Foruma getirmeseniz olmuyo sanki. :)

Laf aramızda İsrailin Kökünü Kurutabilse idi bişeye yaramış sayardım. :)  

Hoca senin bu kadar basit bi mantaliteye sahip olduğunu düşünemezdim..

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

che'nin resmini avatar yapmakla bitmiyor iş...hitlerede saygı göstereceksin leninede saygı gösterceksin che'yede saygı göstereceksin...hepsi zamanında çok şeyler yapmış yada yapmaya çalışmış kişilerdir...öle avatara che resmi koyupda hava atmakla olmaz...

CHE büyük adamdır baş yoldaşdır...

ADOLF büyük adamdır zekidir...

Ben komunist olarak hit'leri kınayabilirim ama asla ona küfürde etmem saygısızlıkda yapmam..be hitlere nede hitlere sempatisi olan kişilere..zaten saygısızlık yapacaksak nerede kaldı che'nin fikirleri nerde kaldı hoşgörümüz...

chenin adını kullanıp klavya delikanlılıgı...klavye bilgeligi yapmakla hiç biryere varılmaz...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

che'nin resmini avatar yapmakla bitmiyor iş...hitlerede saygı göstereceksin leninede saygı gösterceksin che'yede saygı göstereceksin...hepsi zamanında çok şeyler yapmış yada yapmaya çalışmış kişilerdir...öle avatara che resmi koyupda hava atmakla olmaz...

CHE büyük adamdır baş yoldaşdır...

ADOLF büyük adamdır zekidir...

Ben komunist olarak hit'leri kınayabilirim ama asla ona küfürde etmem saygısızlıkda yapmam..be hitlere nede hitlere sempatisi olan kişilere..zaten saygısızlık yapacaksak nerede kaldı che'nin fikirleri nerde kaldı hoşgörümüz...

chenin adını kullanıp klavya delikanlılıgı...klavye bilgeligi yapmakla hiç biryere varılmaz...

tamda anlatmak istediklerimi yazmıssın karsıt göruslu olabilirz ama bu birbirmize kufur edicez anlamına gelmez mesela che nin resminin baslı oldugu tshirtleri giyip rozetlerini takarak dolasan insanlar aslında özentilikten baska bir sey yapmıyo işte bu insanların varlıgı zaten bu tip konularda kufurlesme saygısızlıga yol açıyo ilk önce öznetiyle gercekten belli dusuncleri olan insanları ayırmak gerek 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    amk Atatürk gibi barışçıl bir lider var...Dünya kabul ediyor biz Türkler ???Yok faşizm yok komünizm..Cumhuriyet var mq Atatürk ün ilkeleri var.Hala saçma işlerle uğraşıyorsunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    amk Atatürk gibi barışçıl bir lider var...Dünya kabul ediyor biz Türkler ???Yok faşizm yok komünizm..Cumhuriyet var mq Atatürk ün ilkeleri var.Hala saçma işlerle uğraşıyorsunuz.

zumsukum benim , canım benim :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 6923 Toplam Mesaj: 55