Adolf Hitler
-
Bi ara "Hitler yahudiydi,siyonistti" diye birşeyler okumuştum.
Şimdi aklıma geldi bi bakim dedim tekrar.Aynı siteyi bulamadım ama bi iki forumda bişeler yazmışlar.
O ilk ugradığım sitede baya bi kaynak,alıntı yapmışlardı.Neyse bulduğum kayda değer bi iki yazı var onları verim.
"Merhaba değerli dostlar.Bilindiği üzere her iki dünya savaşından da en fazla kazançlı çıkan millet hiç şüphesiz İsrailoğullarıdır.1. DÜnya Savaşı'ndan sonra İngiliz sömürgesi altında olan Filistin topraklaraından ilk defa toprak satın almaya başlayan yahudiler,bu süreden 2. Dünya Savaşı'na kadar geçen sürede toprak satın almaya devam etmiş,geniş bir alana yayılmış ve kurumsallaşmalarını tamamlamıştır.2. Dünya Savaşı'nı takib eden yıllarda ise binlerce yıldır yapamadıkları şeyi,binlerce yıldır yapmayı istedikleri şeyi yapmış sonunda kendi bağımsız devletlerini kurmuşlardır.
Hitler... Bütün dünyanın yahudi katili olarak adlandırdığı,faşizm tehlikesini getirdiği öne sürülen ve adı hala lanetlenen lider. Bütün dünyanın bu tutumunun yanısıra bir grup insan ise Hitler hakkında aksine, çok değişik bir görüşe sahiptir.Şimdi bu düşünceyi ve gerekçelerini anlatayım. Bilindiği gibi Hitler'in annesi yahudidir.Yahudilik anaerkildir yani doğan çocuk annesinin dinini ve milliyetini alır. Bu insanlara göre bu yüzden Hitler bir yahudidydi. Ve 2. Dünya Savaşı'nı Büyük İsrail Projesi(yani ortadoğuda büyük bir İSrail Devleti kurma planı ve bu devleti geliştirme planı-diğer bir ifadeyle:Siyonizm) için başlatmıştı Az önce de söylediğim gibi 2. Dünya Savaşı İsrail devletinin kurulmasına zemin hazırlamıştır. Ama aklımıza hemen şu soru takılıyor. Madem Hitler yahudiydi ve siyonizm için çalışıyordu, neden milyonlarca yahudiyi katletti? Bu insanlara bu soru yöneltildiğinde şu cevabı veriyorlar:"Evet, ölen yahudiler var ancak bu yahdulier Büyük İsrail projesine karşı olanlar ya da bu projenin gerçekleşeceğine inanmayıp destek vermeyenler,bir de avrupadaki yaşlı,hasta ve sakat yani işe yaramayan yahudi nüfusu. Ancak savaş sırasında katledilen Yahudi sanılan insanların çoğu müslümanlar ve musevi Hazar Türkleri idi."
Bide şu var:
"Hitler zaten yahudiydi ve almanyadaki yahudiler çok zengindi yeni kurulacak israil devletine göç etmek istemiyorlardı siyonistler almanyada yahudi düşmanlığını körükleyip bütün yahudileri gemilerle israile taşıdı ve savaş bittikten sonra 1900 yılından beri adım adım ilerlettikleri planlarını sonuca ulaştırdılar. Bu planları önündeki ilk ve en büyük engelleri II. abdülhamitti ve ona suikast yaptılar Allahın izniyle kurtuldu daha sonra mason ittihat terakkiyle devirdiler kendilerine israil topraklarını satmayan abdülhamiti. İkinci safhada osmanlıyı birinci dünya savaşıyla parçaladılar. üçüncü safhada terör örgütleriyle filistinlileri katledip göç ettirdiler. Dördüncü safhada ikinci dünya savaşıyla bütün yahudileri filistine göç ettirdiler ve israili kurdular. Ve beşinci safhada üçüncü dünya savaşını başlattılar Büyük israili yani vaadedilmiş toprakları almak istiyorlar. Bu amaçla yine türkiyede yoğun yaşayan yahudi zenginleri göç ettirmek için üzeyir garih cinayetini işlediler ve sinangogları bombaladılar ama sanırım pek tutmadı bu planları. Ama yeni planlar tertiplediklerinden eminim."
Pek kaale alınacak türden yazmamışlar ama bahsettikleri iddaalar önemsiz derecede değil.Bi sitede alman ss lerin çoğunun yahudi olduğunu ve bunların işlerini, isimlerini yazıyordu okumuştum.İlginç geliyor.
Ama büyük bir komplo teoriside olabilir tabi..
-
doğruluk payı var..ama külliyen yalan dahi olsa helal olsun adam iyi yazmış:D
-
kardeş bakış açısı herkes haklılık payını biraz da kendinden yana kullanır yazı yayınlayan kurum belli
-
Tabii bu tezin yanlı$ olduğunu Hitler'in Kavgam adlı kitabından anlıyoruz..
-
şünün gibi 5 adam daha gelse ya dünyaya
-
samaccc bunu yazdı:
-----------------------------
ama biz 5 hitler yerine 1 fatih i tercih edelim. -
samaccc bunu yazdı:
-----------------------------Bunun gibi 5 adamın dünyaya gelmesi demek, nufus denilen kavramın sona ermesi demek :)
-
erkan07 bunu yazdı:
samaccc bunu yazdı:
ama biz 5 hitler yerine 1 fatih i tercih edelim.
-----------------------------Yarım Fatih bile yeterli. En azından, ''Hoşgörü'' denilen kavram bir bütünlük kazanmış olur.
-
Ben 5 hitlerin ve fatihin yerine Teşkilat-ı Mahsusa'yı tercih ederdim.
Tüm fedaileriyle birlikte;Enver,Kuşçubaşı Eşref,Süleyman Askeri,Ömer Naci gibi..
-
Remus bunu yazdı:
-----------------------------Ben 5 hitlerin ve fatihin yerine Teşkilat-ı Mahsusa'yı tercih ederdim.
Tüm fedaileriyle birlikte;Enver,Kuşçubaşı Eşref,Süleyman Askeri,Ömer Naci gibi..
-----------------------------o halde sanada Atatürk ü tavsiye edelim.
-
hitler yahudi idi.Okulda sigara yasağına ramen sigara içince taşşaklarından birini kestiler.Sonra yahudilere düşman oldu.Yanılmıyorsam annesi yahudi idi.