Adolf Hitler
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------
samaccc bunu yazdı:
şünün gibi 5 adam daha gelse ya dünyaya
ama biz 5 hitler yerine 1 fatih i tercih edelim.
-----------------------------:) evet onca solcu , Atatürk yazılarına karşı çıkmak demek bu yüzdenmiş "Biz fatihi tercih edelim"...Atatürk mü o kim ya ? şu dinimizin içine eden, çıplak karıları ülkeye sokan değil mi...Zihniyet bu demek ki.Zaten belliydi de..
-
Adolf Hitler ile ilgili çok yanlış bilenenler var.Hitler gercekten ciddi bir şekilde büyük kapitalistler tarafından desteklendi.Bunların basından henry ford gibi onlarca isim holding şirket vs vardır.Nedeni ise siyonizm degil Rusyada basyalayan hareketin dünyaya yaılmasını önlemekti.Hitler rusyaya saldırcaktı bu bir gercekti bu 1941 yılında aniden gelişen bir hareket degildi.Yahudilerin öldürülmesi ise sadece ucuz iş gücü ve mal varlıklarna el konularak maddi güç elde etmekti.1.dünya savasından yenik çıkmıs büyük buhranı en kötü sekilde geçirmiş olan halkı ancak bir düşman bir araya getirebilirdi oda yahudilerdi.Bunun haricindekilerin hiç bir kaynagı yoktur var olanlar harun yahya denilen şizofrenler tarafından uydurulmuştur.
Yahudi devletinin kurulması için savasın çıkması gerekmiyordu zaten o günün savaş öncesi şartlarnıa baktıgınızda avrupa perişan olmus büyük buhran yüzünden halkı sokaklarda ölmekteydi.Komunizm bu somut gercekler ile gercekleşmesi olasıydı ve bu olasılık savası baslattı.Yoksa güç zaten rockefeller lar gibi büyük ailelerin tekelindeydi.O zamanlar rockefellerşara baglı standart oilin sermyasi 300-400 milyar dolar arasındaydiki bu rakamla zaten israilin 50-60 kere kurulurdu.
Bunun haricinden hitlerin yahudi olup olmadıgı konusunda hiçbir belge döküman yoktur.Bu yüzden hitlere yahudi demek saçmadır.Var olan belgel döküman vs nin ise sadece varsayımlar üzerine oldugu ve bunlarından yine mutalif ülkerledeki din simsarlarının elind oldugudugur.Söylene gelenlerin tüm hikayerin hepsi uydurma olup kayank uyduranların kıcıdır.Bizede o kaynaktan bizde yararlanalım demek düşer.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------erkan07 bunu yazdı:
samaccc bunu yazdı:
şünün gibi 5 adam daha gelse ya dünyaya
ama biz 5 hitler yerine 1 fatih i tercih edelim.
-----------------------------:) evet onca solcu , Atatürk yazılarına karşı çıkmak demek bu yüzdenmiş "Biz fatihi tercih edelim"...Atatürk mü o kim ya ? şu dinimizin içine eden, çıplak karıları ülkeye sokan değil mi...Zihniyet bu demek ki.Zaten belliydi de..
-----------------------------burda da senin zihniyetin ortaya çıkıyor
adamın aklına o gelmiş söylemiştir ne var bunda Fatih de bizim atalarımızdan deil mi?
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------burda da senin zihniyetin ortaya çıkıyor
adamın aklına o gelmiş söylemiştir ne var bunda Fatih de bizim atalarımızdan deil mi?
-----------------------------haklısın benim zihniyetim "Atatürk'e , ilkelerine, görüşlerine bağlı olmak" olduğundan, hatta fazlasıyla koyu olduğundan aklıma padişah ismi gelmemesi normaldir.Şu an padişahlık sisteminde olsaydık fatih diye kankinizin adını söyler gibi söylediğiniz Fatih Sultan Mehmetin yada bşakasının gelirdi.Fakat son okuduğumda osmanlı anadoluya sıkışmış, her tarafı tahrip olmuş küçük bir padişahlıktı.
Atatürk bu günkü sınırlarına ulaştırmıştır.Bu yüzden benim aklıma yalnız Atatürk gelir.Bu şekilde özgürlüğü verdiği, demokrasiyi getirdiği için, okuma oranını %3 ten bir anda 40 lara çıkarttığı için Atatürk gelir.
Zihniyetimde Atatürk e bağlılıktır.Sanki adam çok Atatürkçü de burda onu yazmadı diye üstüne gittik.Genel yazılarında kime düşman olduğu belli.Allah'a şükür hiç bir yerde de nuri alçonun fotoğrafının altına izindeyizli birşey kullanmadım.Burdanda snein zihniyetini algılamakta zorluk çekmiyorum.
edit:
ben vahdettin Atatürk 'ü samsuna çıkarttı, ingilizlere falna satmadı vs.. diyenlere, Atatürk saraydaki altın kaşıkları çaldı, kadınları çarşaflarını alıp çırıl çıplak bırakıp sonra mini etekleri yüzlerine atarak bunları giyeceksiniz diyenlere, köy evlerinden fahişelik yayılmıştır diyenlere kılım.Zihniyetim budur.
-
ya hocam hala aynı kafadasın anlatmak istediğim adamın aklına istediği kişi gelir "sana ne"
ayrıca çok yapmacıksın
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------ya hocam hala aynı kafadasın anlatmak istediğim adamın aklına istediği kişi gelir "sana ne"
ayrıca çok yapmacıksın
-----------------------------hea haklısın tabi normal bi adam her dakika kafasını değiştirir.Neden karşımdaki adamlar compü, underzero vs.. v.s. gibi mantıklı cümlelerle adam akıllı şey yazamazda hep kıvırır bilemiyorum.Hoş gerçi Atatürkçülerin %99 unun yakındığı şey bu.
Neyse evet yapmacığım (neye göreyse artık) , kafamda aynı.Dakkikada farklı görüşleri benimseyemeceğim, her gelen iktidarın yalakası olmayacağım, adamına göre görüşüm olamayacak kadarda yavşak olamayacağım için kusura bakma..HErkese karşı aynı kafaya sahibim.
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------ya hocam hala aynı kafadasın anlatmak istediğim adamın aklına istediği kişi gelir "sana ne"
ayrıca çok yapmacıksın
Katılıyorum :| -
adam akıllı murid kalmadı sitede adamın yanlışını söledik diye ya akpli oluyoz ya fetocu
-
erkan07 bunu yazdı:
Remus bunu yazdı:
-----------------------------Ben 5 hitlerin ve fatihin yerine Teşkilat-ı Mahsusa'yı tercih ederdim.
Tüm fedaileriyle birlikte;Enver,Kuşçubaşı Eşref,Süleyman Askeri,Ömer Naci gibi..
-----------------------------o halde sanada Atatürk ü tavsiye edelim.
Zumsük bak kardeşyukarıdaki yazımı iyi oku,ve son günlerin gözde sözcüğü müfteri yi kendin için kullan.
fatih i söylemişim onu almışsın Atatürkü de tavsiye etmişim onu almamışsın .
ayrıca evet aklıma ilk gelen fatih oldu fetihlerinden ve adaletinden dolayı .
ve fatih diyerek adını değil yaptığı fetihlerden dolayı verilen lakabını söylüyorum ...
-
öldürmediği her yahudi için kızıyoruz evet . israil devletide kendi sayesinde kuruldu.belki kendisi emellerine azda olsa erişti, belkide bazı şeylerden temizlemek istedi kendi dünyasını ve asrını ama ardındaki yüzü göremedi olayın.. yıllar sonrasını kestiremedi (: