Adolf Hitler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adana01
    adana01's avatar
    Erkek
    Remus bunu yazdı:
    -----------------------------

Yok artık Tayyip'te müslüman diyin bari.

koptum  :D

bu arada yuh a.q konu neydi nereye geldi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

Fatih sultan mehmet i değilde apoyu söylesem hoşlarına giderdi belki:)

birini alt etmenin en kolayı onu vatan haini ilan etmektir.gençlerde öyle yapmaya çalışmış .

:D vay em küu.Konu ne hale gelmiş.Adam konuyu tutup Atatürkçü adama apo desem sevinceksine kadar getirmiş.

Öte yandan öyle birşey denmediği halde vatan haini söylediğimizi çıkartmışlar.Mesajlarımı tam hatırlamıyorum vahdettin ile ilgili birşey yazdım.Burdaysa vatan haini odur.

Hea hiç bir laf gelmeden kendini vatan haini gibi görüyorsan kusura bakma onada çare ben olamam.Vatan haini ilan edilince kim alt olmuş ?? Birileri bana laf çarpıtıyor öküz altında buzağa arama diye.FAkat kimse kusura bkaması bu ondanda beter birşey..

"Neden fatih önce ??" 

Soru bu basit.Burdan analizle nasıl bir zekaya sahipsin ki apo sever ve sana vatan haini dediğimi çıkartabiliyorsun bende onu anlamış değilim.HElal olsun cidden helal olsun.Öküz altında zeka arıyorsunuz arkadağım.Bu anca budur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusja
    yunusja's avatar
    Erkek

Hitler kendisi medyum çevresindeki insanların anlattığına göre bazen kendi kendine konuşuyor, çevresindeki insanlar onun ne yaptığını anlamiyor hatta delirdiğini bile düşünüyorlar ( askeri yazlık elbiseyle rusyaya göndermesi zaten akıllı olduğuna işaret değil )  ama iş THULE ye kadar gidiyor. İsrail bugun parapsikoloji üzerine askeri ve istihbaratta çalışma yapıyor. Dahada açarsak bu konuyu ruhsal alem, oradan bilgi alıyor kendine yapılan suikastler ona söyleniyor çoğu yerde hayatı kurtuluyor.  Ari ırk yahudiler tarafından seçildi, arkadaşında dediği gibi öldürülenlerden  çoğu yaşlı işe yaramaz yahudi veya bu görüşü desteklemeyenler.
    Peki Şimdiki israile kaçanlar ? ( gönderilenler ? ) Okumuş varlıklı meslek sahibi aşırı tutkulu insanlar.... yani bu adamlar hitleri ruhsal alemi kullanrak kandırdılar.... FRANSADA DİRENİŞİN NE KADAR OLACAĞINI SÖYLEYEN BU RUH 3 SENE SONRA HİTLERİN SONUNU NEDEN SÖYLEMEDİ ?? ve çöküş yaklaştığında güvendiği o ruh birdaha ona uğramadı. kayıtlarda söylenen eskisi gibi kendi kendine konuşmaması.... İşte İsrailOğullarının Hitlere, Almanyaya ve Dünyaya Oyunu.
    Birde Son olarak Nazi Altınlarının Yahudilerde Olduğu düşüncesindeyim. O kadar Zenginlik Nerden Geliyor Olabilir  ?? Filistin o kadarda süper bir yer değilki Ganimetleri Olsun.

Kabe Arabın Olsun.. Çankaya Yeter dedin... Filistini 1 Avuç Yahudiye Teslim Ettin....!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    erkan07 bunu yazdı:

Fatih sultan mehmet i değilde apoyu söylesem hoşlarına giderdi belki:)

birini alt etmenin en kolayı onu vatan haini ilan etmektir.gençlerde öyle yapmaya çalışmış .

:D vay em küu.Konu ne hale gelmiş.Adam konuyu tutup Atatürkçü adama apo desem sevinceksine kadar getirmiş.

Öte yandan öyle birşey denmediği halde vatan haini söylediğimizi çıkartmışlar.Mesajlarımı tam hatırlamıyorum vahdettin ile ilgili birşey yazdım.Burdaysa vatan haini odur.

Hea hiç bir laf gelmeden kendini vatan haini gibi görüyorsan kusura bakma onada çare ben olamam.Vatan haini ilan edilince kim alt olmuş ?? Birileri bana laf çarpıtıyor öküz altında buzağa arama diye.FAkat kimse kusura bkaması bu ondanda beter birşey..

"Neden fatih önce ??" 

Soru bu basit.Burdan analizle nasıl bir zekaya sahipsin ki apo sever ve sana vatan haini dediğimi çıkartabiliyorsun bende onu anlamış değilim.HElal olsun cidden helal olsun.Öküz altında zeka arıyorsunuz arkadağım.Bu anca budur.

neden önce fatih :)

bunun bir çok sebebi var emme velakin ,bak arkadaşlar aklına gelen ilk o olmuştur diye belirtmişler ,doğrudur yani.

sen hangi zekanla, neden önce fatih diye soruyorsun? bunu anlayalım.

Alparslanlar Osmanlar Orhanlar Fatihler olmasaydı  Atatürk   olurmuydu?

birileri kuranlar birileri bir çağı kapatığ bir çağı başlatanlar ,Atatürk te bozguna uğrayan bu imparatorluğun yeniden torparlanmasını bağımsızlığını kazanmasını sağlayan lider.

benim gözümde hepsi aynıdır hepsi liderdir hepsi kurtarıcıdır ,işte bu yüzden fatih te derim alparslanda derim öncesi sonrası önemli değil.

anlamadığın yer varmı hala ?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek

ADOLF HITLER HAKKINDA ÇOK GÜZEL BİR BELGESELDE BENDEN 

http://uploading.com/files/m8914d4b/Adolf.avi/

Toplam Hit: 6145 Toplam Mesaj: 37