Adsense Ödemeleri Yapıldı Ne Kadar Aldınız ?
-
Forexin tehlikelerini bilmen lazım tabi yoksa banı çakarlar...Ama Püf noktaları bilirsen bişey olmaz..Gittiği yere kadar sen para kazanırsın baya
-
baya güzel para kazanmışsınız :D seo ve adsense ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız tam süper olacak =)
-
Paylaşırım paylaşmasınada %5 ini :)
Herkes bu işi yaparsa ben ne yapcam ?
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
forex yapında ebenizinkini görün :)
Eft :) Tıpki benm gibi :B 365 $ bi 15o $ bi aldım sonracıma xP banlandık forexten -
adsense politikasının en önemli kurallarından birisi
NE KADAR KAZANDIĞINIZI KİMSEYLE PAYLAŞMAYIN.
bu çok büyük bir ban sebebidir. ss bile koymuşsunuz, google'ın sizi banlaması için herşey mevcut maşallah :)
-
bu arada bir adsense hesabıyla diğer sitelerimizde de reklam yayınlayabiliyor muyuz? yoksa her sitemiz için ayrı başvurumu yapmalıyız?
-
Ya kazanmıssınız daha ne istiyorsunuz ki:) o zaman cok ucuza domain+host alıcaz forex yayınlıcaz:)
Peki bu paralar hemen hesabımıza yatıp hemen harcayabiliyoruz dimi.
Para kazanmam lazım bu aralar.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------adsense politikasının en önemli kurallarından birisi
bu çok büyük bir ban sebebidir. ss bile koymuşsunuz, google'ın sizi banlaması için herşey mevcut maşallah :)
hesabım yokki banlasın :)
forex falan kasmayın efendi gibi açın bir site legal kazanın sürekli kazanın
ingilizce siteler yapın vs.. -
benim hesap 100 dolar da bidahaki ay alıcam (:
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------adsense politikasının en önemli kurallarından birisi
-----------------------------hehehe lary page de zaten tahribat muridiydi hemen görecek görse bile bi bakışta hesabın benim olduğunu anlıyacak
abbow impasıbıl is yok tırstım lan