Adsl Kota Lüften ßuna ßirisi Acıklama Getirsin...?
-
s.a arkadaslar adsl'i baglatalı 1 senden fazla oldu ve hic 1 zaman 7gb'ı gecmedım... ve ßuqun bu sabah bakdıgımda ise 60gb küsür dio :((( hic bi sey indirmedim sifremi kımse bilmiorr.. virüs yada trojen'De yok :((
http://img71.imageshack.us/my.php?image=kotapi2.jpg ßuda resim ßoyle 1 $ey ßæ$ınıza gelen warmi ne yapmam lazim lütfen yardım edin :((((
-
ula kafanmı güzel resimde 64 mb dio :d
-
aga kota bugün sıfırlandı, orda 67 mb yazıo zaten , küsüratıda yazdıgı için karıstırdın galiba :)
-
keske kafam güzel olsaydı :((((( napcam yaaaaa nerden cıkdı bu hayatda yapmam o kadar yaaa :(
-
ula mb dioz :d gb deil :D 1000 mb = 1 gb :)
-
Focal bunu yazdı:
-----------------------------
keske kafam güzel olsaydı :((((( napcam yaaaaa nerden cıkdı bu hayatda yapmam o kadar yaaa :(
-----------------------------
ya olm bişey yok , 64 mb yazıo bak altta 64 gb deil, sakin ol!, daha 100 mb bile olmamıs :D -
uleeeeee :D 64gb yazıyor sanıyom ben yaaa warya icim nasıl rahatladııı herseyım bıttı sanmısdım :)))) yaa 2 gündür uyumadım kafam oyle yorgunkı kotayı bile yanlıs okudum mavulu hazırlıyordum bende ewden kacmak icin peder agzımza zıcar dıe :)) yüzüm gülüyor beeee mb'dı gb oLarak oqumusum yaaa :)))
-
kafası kesin iyi:d
-
Asik misin ? :D
-
arkadaş mecnun sanırım benim kota şu an 377 mb nolmuş girmessin olur biter
64mb hacı biraz iyi bak başlğa değmez yani msn den birisine gönderseydin resmi daha iyi yanıtlarlardı :)
-
bende dedim yazık cocyga 60gb... fena gumletmişler dedim :D bi baktım 60 MB yazıo :D hoca sen sabah yeni uyandıgında bakma bi daha kotana. biras daha kafan yerine gelsin sonra bakarsın :D neyse acaip korktun faturayı dusununce ama bosuna korkmussun :D hadi gecmiş olsun asıkFOCAL
neyse onu bunu bırakında benim kota bugun sabah baktım..... 663gb olmus :S ne yapacam :D zuahuahuahuhuhauahauhauahuahauhauhauahaau