Adsl Kota Lüften ßuna ßirisi Acıklama Getirsin...?
-
upload unda 30 gb hacım :D
telecom bu sasmazzzzz yanılmazzzzzzz
hanı desenkı upload 3 gb falan desen neyse de senın upload ın da bayagı yuksek hacım
hadı allah yardımcın olsun
bu arada
60 kusur gb ı ytl ye cevırınce kac para edıyor :)
-
Benim 8GB kota asimi faturaya 120 milyon olarak geldi, 60GB buna gore bayaa bi gelir :D:D
-
hahah :) a.q millet kafayı kota ile bozdu bizi bu hallere sokan kotayı cıkaranlar utansın :-))
-
Focal bunu yazdı:
-----------------------------
mb iLe gb'dı karısdırınca kafayı yedim resmen :D yüzümün rengi kacdı napcan diye düsüüyordum ßiri forumda gb deil mb diyince yüzüm güldü yawf nasıl sevındım warya bu ttnet paso zarar tam bi genetik facia :D
Bilirim o duyguyu.Zamanında aynı şeyi TTnet kont interneti kırınca yaşamıştım.TTnet .ki yi kırınca 5-6 saat takıldım.Sonra bi baktıım 00 lu bi numara çeviriyo.HASsss dedim yurt dışını arıyo.Sen yurtdışı 5-6 saat kaç para eder biliyo musun ?Tel parası gelince baya sevinmiş 1.23 YTL 1,5 YTL bile değil .Çok feci durum.Benim babam 50 YTL tel parası gelince manyağa dönen insan normalde zaten 30 YTL lik tel konuşması yapıyolar.Çok feci durum.Kalbin çarpıyo kafandan kaynar sular iniyo çok garip.Birde tel parası nekadar gelecek diye TurkTelekomu aradığımda karşıdaki makina takılıp 680 diyip durdu.sonra bi daha aradığımda meğer şerefsiz karı bizim tel noyu sölüyomuş.Ölücektim.Sırf bu yüzden panik atak oldum.aq TTsi -
iyiki kotasız almışım aq hiç böyle derdim yok :)
-
Focal bunu yazdı:
uleeeeee :D 64gb yazıyor sanıyom ben yaaa warya icim nasıl rahatladııı herseyım bıttı sanmısdım :)))) yaa 2 gündür uyumadım kafam oyle yorgunkı kotayı bile yanlıs okudum mavulu hazırlıyordum bende ewden kacmak icin peder agzımza zıcar dıe :)) yüzüm gülüyor beeee mb'dı gb oLarak oqumusum yaaa :)))
ALemsin Ya, VaLLa Koptumm :D -
angut Focal :D
-
Bi allah kulu da konu yanlıs yerde dememıs : )