Adsl Kota Lüften ßuna ßirisi Acıklama Getirsin...?
-
icim rahatladı ßea :D ama gb oLdugunu dusununce fena oluyom :D:D kendi kendime gülüom bide :D mb'dı nsıl gb olarak okumusum diye :DDDD
-
gb olsaydı sanırım 125ytl veya150 gelirdi
-
60 gb olamaz arkadaşlar fatura belli bir orana gelince hizmet durduruluyor
ayrıca telekomun 1mbitinde 24x30=720 saat download yapsan ancak 60 gb olur :)
**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret+kota aşım ücreti), 1024K limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını yani 123,75 YTL�yi geçemez.(miş.)
-
millet kafayı cozutmus ak.bende aynı baba bende sıkıyrdım bu aralar .ama benımki kotadan filan deyil hergun aynıseyler gıt okul gel ev otur pc zıbar.tum gun boyle .aylardır .yeter be gınaa geldi ak ya:@
-
inka_zuba bunu yazdı:
-----------------------------
millet kafayı cozutmus ak.bende aynı baba bende sıkıyrdım bu aralar .ama benımki kotadan filan deyil hergun aynıseyler gıt okul gel ev otur pc zıbar.tum gun boyle .aylardır .yeter be gınaa geldi ak ya:@
-----------------------------sık dişini la :) az kaldı.
-
sen ilk değilsin bu gördüğüm adsl'de 5'inci vaka mg - gb ile karıştıran :D
-
dedim herhal tro yedi bu resime bi baktım benim yarım saaatlik bile olmayan kota var :)
-
mb iLe gb'dı karısdırınca kafayı yedim resmen :D yüzümün rengi kacdı napcan diye düsüüyordum ßiri forumda gb deil mb diyince yüzüm güldü yawf nasıl sevındım warya bu ttnet paso zarar tam bi genetik facia :D
-
123,75 YTL geçmez diyosunuz da bana 130 ytl geldi ?? kotayı aşan miktar 10.068 mb yazıyor
-
tt netten bi gecede 60gb kim ne indiriyo amına koyim.
60gb indirecen ha! a.q. 2-3-5-7-10 artık bilmem kaç haftada indirirsin tt netten 60gb yi