ADSL"İ İptal Ettirdim Ama Fatura Geldi. Sizce Telekomu Basmalımıyım?
-
Arkdaşlar kasımda adsl hattımı iptal ettim ve o zamana kadar kullandığım borcuda iptal ettiğim zaman tahsil ettiler yani borcum yok ama aralıkda bir fatura yolladılar ve 29 ytl ödemem gerekiyormuş. hemen müş. hizmetlerini aradım. evet iptal başvurunuzu kasımda yapmışsınız ama telekom adsl iptalini 1 ay gecikmeli yapmış dediler. sanırım o zamanlar grev vardı bu yüzden gecikmeli iptal ettiler ama ben aralıkda internet kullanmadım ve iptal başvurum 30 aralık ve tüm borçlarıda tahsil etmişlerdi. Müş. hizmetleri bulunduğunuz yerdeki telekom müdürlüğüne gidip söylemelisiniz dedi. Sizce grevden kaynaklanan bu sorunu telafi ederlermi eğer etmezlerse emin olun telekomda olay çıkaracam. Kullanmadığım bir hizmetin bedelini benden tahsil edemezler. Grevse grev bunu semeresini benmi çekecem. 1000 kişiye bunu yapsalar haksız gelir olur.
-
pardon üstte yanlış yazdım düzeltiyim "iptal başvurum 30 kasım"
-
tüketici haklarına şikayet et onlar konuyu ilgilenirler hoca. telekomun tövbe tövbe kapattırırkende yüklü miktarda para aldılar dimi. benim arkadaşta kapattırdı 1 yıllık daha hakkı vardı 200 ytl para almışlar.
-
Bir bozuka ayarla, iki üç tanede sağlam adam al yanına yeterli.
-
bir önkei ayın faturası geliyo sanırım yada kapattırma ücretide olabilir.
-
basma hacı o para allahın emri kesin yolluyorlar kesildikten sonra yok öbür ayın faturası yok cart yok curt diye genel müdürlüğe gidip araya adam sokacaksın yahut yetkili kimse kavga edeceksin ödemeyeceksin iptal ederler belki
-
adsli iptal ettirmeye gidildiği zaman tüm borçları o anda tahsil ediyorlar. Buradaki sorun adamlar adsl iptalini benim iptal başvurumdan 1 ay sonra yapmışlar ve kendi yaptıkları tembellik için benden para istiyorlar.
-
Hoca Orada Olay yaratacaksan yanına gazeteci Kameraman Neyv Almayı Unutmayasın, Karşına Güvenlik güçlerini getireceklerdir Karga Tulumba Götürüleceksin Ama Sesini tüm Türkiye Duyacak, Yaptığına Değsin bir ikisinin de Gözünü patlatıver. Hade Kolay Gelsin.
-
o parayı ödersin ondan ondan sonra reddedersin böyle bi borcum yoktu diye artık oda kabul edilirse paranı iade alabilirsin bildigim kadarıyla önce ödemen gerekior itiraz hakkı ondan sonra doguyor...
-
ben 2 ay önce kapattım gecen ay geldi :D sonra bu ay yine geldi kapattırdığına dair elinde belge varsa bide seni ziraat a yolluyolar borclarını kapat die onu ödediysen salla gelirse gelsin elinde belge var senin nsıl olsa 10-G belgesi
-
telekoma kafam girsin diye bağırmadan ayrılma sakın ordan :)
Toplam Hit: 7396 Toplam Mesaj: 23