ADSL"İ İptal Ettirdim Ama Fatura Geldi. Sizce Telekomu Basmalımıyım?
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
Türk Telekom senin ödeyeceğin 29 YTL ile zengin olmaz.
-----------------------------İnan bana bu zihniyet herkesi zengin eder. Sence bu sadece banamı geldi, 1000 aboneye böyle yapıldığını düşün 29 milyar eder. Kaldıki ben işin 29 ytl'sinde değilim hiç önemli değil benim için ama baştada dediğim gibi almadığım bir hizmetin bedelini benden isteyemezler.
Şunu unutma herkes 3-5 kuruş diye hakkını aramazsa milyonlarca kişiden aldıkları bu paralar cem yılmaz'lara v.s gider.
Önceden biri bi yazı yazmıştı adam kredi kartı kullandığı için banka yıllık ücret olarak 10 milyonmu ne istemiş adam da ödemeyeceğini ve gerekli yerlere şikayet edeceğini söyledikten sonra banka adamı özel olarak arayıp ücret almayacaklarını ve bu durumdan özür dilediklerini söylemişti. Ve adam yazısında sakın 5-10 ytl diye ödemeye kalkmayın demişti böyle milyonlarca kişiden aldıklarında ortaya devasa bir rakam çıkıyor.
-
2006 kasiminda ADSL icin basvurdum.ama hic kullanamadan baska ile tasindim.hatti iptal ettigin zaman adsl de iptal dedi alvuk memur.ama oyle olmamis 5 ay sonra bu numaranin ne kadar borcu var dedim.150 ytl dediler.peki kesinlikle iptal edin dedim.1 senedir arayip sordugum yok lanet olsun.ben İzmir de iken superonline kullaniyordum ustelik kendime ait hayatimda ilk defa ttnet kullanmamistim.ama bu denememde pisman ettirdi.cok hantal hala devlet zamanindaki kafayla is yapmaya calisiyolar.umarim supeonline turk.net vs cogalirda kimse telekomdan magdur olmaz.akli olan varsa ttnet le calismasin samimi soyluyorum yukaridaki ornekler gercek.