ADSL"İ İptal Ettirdim Ama Fatura Geldi. Sizce Telekomu Basmalımıyım?
-
telekoma gittikten sonra ne olup bittiğini tekrar yazarım ki aynı olay başına gelenler de bilmiş olur.
-
Gazan Mübarek Olsun Kardeşim, Mümkün Mertebe Sağlam Beklerik Seni, Hade Koçum Göriyim Seni Akşam Tv ye çıkacaksa Haber ver Önceden Video var kaydedecem Sana Kaydı Cd ye çeker Yollarım Söz. ;)
-
Telekom sorunu düzeltmesse ki düzeltecektir benimde başıma bunun gibi bi fatura olayı gelmişti. Kaymakamlığa git Tüketici hakem heyetine başvur anlat başından geçenleri para filan vermene de gerek yok orda bi dilekçe doldurcaksın ve hakkını ara bu kadar basit...
-
abi banada gecen ay 3 aylık toplam fatura geldi
yani önceki 3 ay fatura göndermediler sonra interneti kestiler , fatura daha sonra geldi ödenmemiş borç 120 milyon
neyse biz ailecek sövdük türktelekoma, ödedik borcumuzu aradık açtılar internetimizi neyse
bu ay fatura geldi işte borcunuz 44 lira
allta şey yazıo " fatura düzenleme tarihine kadar olan toplam ödenmemiş borcunuz 120 lira" :|
babam sinirlendi iice
neyse aradım turtelekomu zar zor hallettik
-
Telekomu basma telekoma bas
-
böle bi durum olmadan bile turk telekomu basmak haktır :D sen bas en iyisi
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------telekoma kafam girsin diye bağırmadan ayrılma sakın ordan :)
-----------------------------
bencede :) -
hızını alamazsan gel bide jezze bas :)
-
tuketici haklarina git hemen zabit tutup ihtar cekiyolar fuji digital kamera aldiydim haftasina degistirdiler.
-
Toplam Hit: 7397 Toplam Mesaj: 23