Af İstiyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utkuts
    utkuts's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar,

AntiOkul.NeT Yönetimi olarak birlik olma kararı aldık. Yani görüyoruzki her tarafta bi af istiyoruz yazısı. Bunları bir başlık altında toplamak istiyoruz. "Bir elin nesi var, iki elin sesi var." meselesi.

Biliyorsunuzki bir kaç gün önce [B]Hüseyin Çelik[/B]'ten af çıkmayacak diye açıklama geldi. Sizce 1 milyon öğrenci bir olup af istersek ne olur? Deneyelim görelim.

Eğer sizde sınıf geçme affı istiyorsanız bize katılın. http://af.antiokul.net adresimiz. Tabi bu başlık altından devam edelim ama gücümüzü gösterelim. Hedef 1.000.000 öğrenci.

Oradaki sayaç gerçektir. Göreceksinizki yenile yaptığınızda sayaç değişmeyecek.
    Tüm ip adreslerini databasede kayıt edilmektedir. Yani her ip bir imza değerindedir. Kısacası bir imza kampaynası sayılır. Hedefimize ulaştığımızda yani 1.000.000 öğrenci barajını geçtiğimizde güzel bir mail hazırlayıp database yani sizin imzalarınız ile atmayı düşünüyoruz. Yorumlarınız bizim için önemlidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Fransada yine ihtilal mihtilal mi oldu nedir.

Etkilenmişiz yine baş kaldırıyorsunuz :) Cön Türk olacaz şimdi :)

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

böyle sikimdirik şeylerle uğraşacağına oturun ders çalışın lan. bütün sene yat gez sonra af istiyoruz. yok ya.

kalın da akıllanın anasını satayım. 

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utkuts
    utkuts's avatar
    Erkek
    Destek olmayacaksan köstekte olma lütfen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Türkçeni s.keym :)

Sitedeki imla hatalarını düzeltip, refeshli sayaçla değilde formu doldurtarak Şuan x Kişiyiz yaz bence

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ben 4 sene eşşek gibi çalışıp geçiyim, sen hiç çalışma alttan 30 tane dersin olsun geç.oldu a.k.
    hepiniz sınıfta kalırsınız inş.

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utkuts
    utkuts's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar yanlış anlamayın. Çok şükür ben liseyi bitirdim. Sadece diğer arkadaşlarımız için istiyorum. Siz çalıştınız karşılığınızı alırsınız diploma notu ile. Ama bide şöyle düşünün. 1 Sene okuma bir aileye nekadara mal oluyor? Bunu düşünen yok. Okumayan adam okumaz ama bırak lise diploması olsun diye düşünüyorum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    lise 3 te kendi isteğimle bıraktım, af falanda istemiyorum keriz mi lan millet a.ko  okumayan  gezin tozun yumurta kapıya dayanınca  devlet baba bize af çıakrsana diyin ya kopun a.ko ya , adam gibi adam olun gezin tozun ama derslerinizide yapın. karşıyım abi vermesinler size af falan hatta gider anti-af.com u bile açarım a.ko

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    ailesini düşünen adam zaten oturur çalışır. sorumluluk sahibi olmayanın da lise diplomasına ihtiyacı olmaz. bıraksınlar hepsini sınıfta. mezun olup dışarda serserilik yapacaklarına okula gitsinler.

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ula lisede sınıfta kalma var mı ki¿

en sonunda o diplomayı alırsınız, eşşek olsanız alırsınız da ondan sonrası önemli imiş :S okul boş önemli olan "iş"

///______________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bir aileye ne kadar patlayacağını sınıfta kalan gavat düşünsün :) çalışın a.q. işiniz adı ne hiç yapamıyosa kalan ibneler kopya çekmeyi öğrensinler adrenalin salgılasınlar azcık  :))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 4942 Toplam Mesaj: 34