Af İstiyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    bu kadar basit olmamalı kardeşim ..eğer kalıcaksam kalırım af maf istemiyorum ..ben nie beyni konusmaya bile yetmeyen 11 tane zayflı adamla aynı  oksijeni yakıyımki ?niye aklı fikri yan sıradaki kızın bacağında olanla okuyum? niye ben haketmeyenle aynı kefeye konuluyum ..

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ben 8 ay boyunca sıkıntı stres içinde it gibi çalışıyım anca öyle hakediyim sınıf geçmeyi sende yıl boyunca her türlü çakallığı yap sonrada af iste naaaah sana af , bu devletin cumhurbaşkanınada ihtiyacı var , tuvaletçiyede , herkes hakettiğini yaşar ..çalışanda , çalışmayanda ...MEB iyi yüz verdi tabi heryıl heryıl a.q

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Buraya Niye Yayınlıyonki Modemi Parmakla Oyunu Bas :D

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    site isminde hayir yok ki :) anti okul madem okula karsisiniz ne halt etmeye af istiyorsunuz.ana sayfaya bir de istiklal marsi Ataturk portresi genclige hitabe koymussunuz utanmaz arlanmaz tembel tenekeler.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

bnde lise1 im btün sene it gibi kopya çektim ilk dönm 3 tane wardı kurtarm

ulan şimdi bn nie hiç çalşmayan adamla lise2 de ynyana oturuyım yazık deil mi bna

o kadr kopya yzdım alalalalala 

kgd
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------
    site isminde hayir yok ki :) anti okul madem okula karsisiniz ne halt etmeye af istiyorsunuz.ana sayfaya bir de istiklal marsi Ataturk portresi genclige hitabe koymussunuz utanmaz arlanmaz tembel tenekeler.
    ufff çok iyi yazmışsın.

Hiç şeyimde bile değil bu tür olaylar. Otursunlar çalışsınlar, sanki başka işleri var.Eşşek gibi çalış çalış,millet karpuz gibi döt büyütsün bütün sene, sonra af çıksın olacak işmi bu yaa.İnsanla dalga geçer gibi...

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sensual
    Sensual's avatar
    Erkek
    hmm lise cagında 1000000 internet kullancısı iyiymiş..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi
    lisede kalma yok yazın ortalama yükseltme sınavına girersin notunu yükseltir geçersin haa geçemedin mi sorumluluğa kalırsın yani eninde sonunda seni zorlaya zorlaya geçirecekler böyle bişeye lüzum yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

fistik49 bunu yazdı:
    lisede kalma yok yazın ortalama yükseltme sınavına girersin notunu yükseltir geçersin haa geçemedin mi sorumluluğa kalırsın yani eninde sonunda seni zorlaya zorlaya geçirecekler böyle bişeye lüzum yok

o yüzden bizim okulda 100 bilmem kaç kişi sınıfta kaldı dimi :S:S 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    beter olun ne yardım edecez...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 4943 Toplam Mesaj: 34