Af İstiyenler
-
bu kadar basit olmamalı kardeşim ..eğer kalıcaksam kalırım af maf istemiyorum ..ben nie beyni konusmaya bile yetmeyen 11 tane zayflı adamla aynı oksijeni yakıyımki ?niye aklı fikri yan sıradaki kızın bacağında olanla okuyum? niye ben haketmeyenle aynı kefeye konuluyum ..
-
ben 8 ay boyunca sıkıntı stres içinde it gibi çalışıyım anca öyle hakediyim sınıf geçmeyi sende yıl boyunca her türlü çakallığı yap sonrada af iste naaaah sana af , bu devletin cumhurbaşkanınada ihtiyacı var , tuvaletçiyede , herkes hakettiğini yaşar ..çalışanda , çalışmayanda ...MEB iyi yüz verdi tabi heryıl heryıl a.q
-
Buraya Niye Yayınlıyonki Modemi Parmakla Oyunu Bas :D
-
site isminde hayir yok ki :) anti okul madem okula karsisiniz ne halt etmeye af istiyorsunuz.ana sayfaya bir de istiklal marsi Ataturk portresi genclige hitabe koymussunuz utanmaz arlanmaz tembel tenekeler.
-
bnde lise1 im btün sene it gibi kopya çektim ilk dönm 3 tane wardı kurtarm
ulan şimdi bn nie hiç çalşmayan adamla lise2 de ynyana oturuyım yazık deil mi bna
o kadr kopya yzdım alalalalala
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------
site isminde hayir yok ki :) anti okul madem okula karsisiniz ne halt etmeye af istiyorsunuz.ana sayfaya bir de istiklal marsi Ataturk portresi genclige hitabe koymussunuz utanmaz arlanmaz tembel tenekeler.
ufff çok iyi yazmışsın.Hiç şeyimde bile değil bu tür olaylar. Otursunlar çalışsınlar, sanki başka işleri var.Eşşek gibi çalış çalış,millet karpuz gibi döt büyütsün bütün sene, sonra af çıksın olacak işmi bu yaa.İnsanla dalga geçer gibi...
-
hmm lise cagında 1000000 internet kullancısı iyiymiş..
-
lisede kalma yok yazın ortalama yükseltme sınavına girersin notunu yükseltir geçersin haa geçemedin mi sorumluluğa kalırsın yani eninde sonunda seni zorlaya zorlaya geçirecekler böyle bişeye lüzum yok
-
fistik49 bunu yazdı:
lisede kalma yok yazın ortalama yükseltme sınavına girersin notunu yükseltir geçersin haa geçemedin mi sorumluluğa kalırsın yani eninde sonunda seni zorlaya zorlaya geçirecekler böyle bişeye lüzum yok
-----------------------------o yüzden bizim okulda 100 bilmem kaç kişi sınıfta kaldı dimi :S:S
-
beter olun ne yardım edecez...