Af İstiyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    highnitro bunu yazdı:
    -----------------------------

olm bırak şunları ya asıl bunlar inek amk. yuh yani yuh ! bi koyun nerden giderse diğerleide arkasından hesabı.. birisi tepkili msj yazmış dierleri aman sırayı ortamı bozmayalım die aynı yoldan giderek tepkili msj yazmış.. belki içlerinden birisi tepkili msj görmeseydi destek görseydi bu seferde o şekilde yazacaktı. akşam akşam amk. moralim bozuldu bak gene okul yıllarım aklıma geldi..

-----------------------------

Biz koyunmuyuz birbirimizin izini takip edecez haddini bil,germe ortamı. Çalışan adam afmı istermiş, af isteyen kesim belli. Hayatın boyunca eşek olacağına bikaç yıl inek ol.

Hiçmi kopya çekmediniz gibisinden şeyler sormuş bi arkadaş, kopya çekerek kalmayı başaran adamdan ne bekliyon, af çıksa ne yapacak?

Her Hakkım Saklıdır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Zaten ülkeyide bu aflar bu hale getirdi.

Millet çalışsın çalışmayana af mezun olsun.

Millet eşşek gibi çalışıp vergisini ödesin ödemeyene af.

Dürüst şekilde adam çalışıp mal mülk edinsin şerefsizin biri gelip çalsın onada 3 gün sonra af.

Nereye kadar bu aflar....

Hep olan dürüst çalışkan insanlara oluyor.

Bu arada ben demiyorum ki eğitim sistemi , vergi sitemi mükemmel fakat adaletse herkeze eşit adalet.Okumak isteyen adama zaten okur, okumamakta ısrar eden adama da affın bi alemi yok.

KAPAT ÇABUK SİTENİ AKŞAM AKŞAM SİNİRLENDİRDİN BENİ....

:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    sizi realde tanısakta sorgulasak bakalım ne kadar mükemmelsiniz ? okul geçmişinizi vergi, dürüstlük vs. geçmişiniz nedir ? ha ? siz bu çocukların sitesinin tutacağını sonuçta bişey olacağınımı sanıyosunuz? klasik dersleri kötü giden liseli tepkisi, siniri , stresi.. sen destek olsanda olmasanda sonuçta bi bok olmayacağını herkes biliyo .. ama herkeste kendini sütten çıkma ak kaşık gibi savunuyor !
Toplam Hit: 4949 Toplam Mesaj: 34