After Effect Çalışmalarım-3-
-
güzel çalışmalar tebrik ederim başta ama +ların bahsetmek birşey kazandırmaz sana ben direk -lere geçeyim
1.Ses efektleri yok dencek kadar az videoyu asıl süsleyen seslerdir
2.bazı yerlerde göze çarpan hatalar var (örn:bardak sahnesi)
3.maskeleme işlemlerinde keskin hatlar kullanmışsın biraz daha gerçekçi yapabilirsin
4.internette bulunan derslerin aynıları hep biraz hayal gücü ile süslemelisin ;)
tam detaylı incelemedima ama gördüklerim bunlar
kolay gelsin
-
eyv. dikkat ederim
-
ellerine sağlık kardeş güzel olmuş :) devamında daha güzellerini bekleriz.
-
güzel olmuş eline sağlık hocam.
-
olmuyor usta, şu sondakiler birbirlerinin ensesine şaplağı vurmadıkça olmayacak :C
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
olmuyor usta, şu sondakiler birbirlerinin ensesine şaplağı vurmadıkça olmayacak :C
Yav hakkaten Usta şu tokadı patlatmadın gitti içimde ukte oldu iyice. :DEvet güzel olmuş ama biraz dediğin gibi hobi gibi ayak üstü yapıyorsun galiba ki hiç üzerinde durulmamış gibi gözüküyor + arkadaşların dediği gibi birazdaha hayal gücünü kulan aynı şeylerle sınırlı kalma derim ve devamını beklerim.Tamgaz devam hocam Buarada banada öğreteceksiniz bu olayları yoksa karışmam gelir o adama tokadı ben patlatırım sahici sahici :D
-
EWELANCHE bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
Yav hakkaten Usta şu tokadı patlatmadın gitti içimde ukte oldu iyice. :DEvet güzel olmuş ama biraz dediğin gibi hobi gibi ayak üstü yapıyorsun galiba ki hiç üzerinde durulmamış gibi gözüküyor + arkadaşların dediği gibi birazdaha hayal gücünü kulan aynı şeylerle sınırlı kalma derim ve devamını beklerim.Tamgaz devam hocam Buarada banada öğreteceksiniz bu olayları yoksa karışmam gelir o adama tokadı ben patlatırım sahici sahici :D
yau çok sabırlı değilim kare kare uğraşmak istemiyom ondan bi de render alırken kitliyo bazen o yüzden çok kasmıyom ama bu defa kıyacam yanımdaki kerataya tekme tokat gömülecem dostum :D -
xxspiderxx bunu yazdı:
yau çok sabırlı değilim kare kare uğraşmak istemiyom ondan bi de render alırken kitliyo bazen o yüzden çok kasmıyom ama bu defa kıyacam yanımdaki kerataya tekme tokat gömülecem dostum :D
Bakın hocam bir antlaşma yapalım birdahaki sefere yapığın çalışmayı görüntülü şöyle anlatarak yapın tekme tokat girmek yerine sadece 1 yokatla kurtulun Nasii fikür ? -
eet değişük bi fikür :D inş.
-
harika :| eline saglık gokhan