After Effect Çalışmalarım-3-
-
yeni qördüm hacı bravo tbrık ederm cok qusel olmus bnmde favorım bankta 0turan qenç
bsarılarının devamını dilerim....
-
la sana aferim bi semumda biz çekelim senlen baya iyi olmuş.
-
süper olmuş ellerine saglık
-
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------
yeni qördüm hacı bravo tbrık ederm cok qusel olmus bnmde favorım bankta 0turan qenç
bsarılarının devamını dilerim....
-----------------------------eyv. hacı bu arada favorin bankta oturan genç mi? yoksa o efekt mi? :D
-
valla süper olmuş küçük bir film çeksene sen
-
xxspiderxx kardeş bu after effects programında kullandığın efektleri (kan, silah, ateş) vs. nasıl temin edebilirim yada varsa elinde paylaşabilirmisin?
-
ya bu after effect in tek linki yokmu
-
Kral_Benim bunu yazdı:
xxspiderxx kardeş bu after effects programında kullandığın efektleri (kan, silah, ateş) vs. nasıl temin edebilirim yada varsa elinde paylaşabilirmisin?
-----------------------------dostum kan efektleri var da 720p olduğundan uplamam çok zor ama action movie essential diye dvd var onu bulabilirsin nette ..
-
xxspiderxx bunu yazdı:
Kral_Benim bunu yazdı:
-----------------------------dostum kan efektleri var da 720p olduğundan uplamam çok zor ama action movie essential diye dvd var onu bulabilirsin nette ..
-----------------------------kardeş o bahsettiğin dvd'nin içeriği sadece efektler'mi? eğer efekt değilse söyle premium account yok tek tek indireceğim maksat boşuna indirmeyelim :)
-
Kral_Benim bunu yazdı:
xxspiderxx bunu yazdı:
Kral_Benim bunu yazdı:
-----------------------------kardeş o bahsettiğin dvd'nin içeriği sadece efektler'mi? eğer efekt değilse söyle premium account yok tek tek indireceğim maksat boşuna indirmeyelim :)
-----------------------------evet içinde çoğu gerçek(patlama-kırılma-su vb) efekt var.