After Effect Çalışmalarım-3-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu konu iyiki uplanmış. Yoksa nasıl görürdüm. Çok güzel olmuş. Temmuzda böyleysen şimdi nasılsındır kim bilir. Bu arada after effect in ne işe yaradığını bilmiyordum. Böylece öğrenmiş oldum. Bi kamera alayım, ben de başlıcam lan. Çok pis özendim. Yapamazsam sana sorarım artıkın. O gadar artistlik yapıyon :D

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

heroes fazla izlemekten kalıcı hasar olusmus sende :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

@diamonique

olm ne artistliğimi gördün :)

@celik

hereos değil hacı selenadan etkilendim :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Hocam İzlerken Acayip Tırstım Valla

Etkileyici Olmuş.

TURKCELL
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McErroR
    McErroR's avatar
    Erkek

http://www.videocopilot.net/tutorials/   ;)))))))) kopya çekmişsin gibi geldi bana.Bende yeni bikaçşey keşfettin sandım.

www.Tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllBlack
    AllBlack's avatar
    Erkek

Harika olmuş hocam çok hoşuma gitti devamını bekliyoruz :)

Elimde bir çok download sitesinin(hotfile,rapidhare..)premiumu,birçok torrent sitesinin hesabı ve davetiyesi(torrentleech,türk torrent sitelerinin hepsi,zamunda...) cüzi rakamla mevcuttur(mks.10euro en az 1euro). Aynı zamanda virüs,trojan ve benzeri dosyalarınız 1euro karşılığında görünmez yapılır.İlgilier pm atarak detaylı bilgi alabilirler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Kaya Sercan XXX, Eray YYY ve Nazan ZZZ bunu beğendi.

gördüğün gibi ekledim adamlar beğeniyor arkadaş !! Devamıda gelir sana söyliyim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

McErroR bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.videocopilot.net/tutorials/   ;)))))))) kopya çekmişsin gibi geldi bana.Bende yeni bikaçşey keşfettin sandım.

hocam zaten onlardan kopya çekmezse onları taklit etmezse nasıl öğrenecek adam bu programı. 1-2 yıl sonra zaten programın mantığını anladıysa kendi daha iyilerini yapmaya başlayacak :))

Sana şunu sölim Piyasadaki tüm after effectciler andrewin tutorıllarını taklit ederek başlamıştır :) 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

McErroR bunu yazdı:

hocam zaten onlardan kopya çekmezse onları taklit etmezse nasıl öğrenecek adam bu programı. 1-2 yıl sonra zaten programın mantığını anladıysa kendi daha iyilerini yapmaya başlayacak :))

Sana şunu sölim Piyasadaki tüm after effectciler andrewin tutorıllarını taklit ederek başlamıştır :) 

hacı önceki mesajlarda söyledim zaten ;)bunlar nette bulunan alıştırmalar ve bunları yapmazsan prog. mantığını asla öğrenemezsin..ayrıca kısa film projemiz vardı onun için öğrenmeye çalıştım bunları ama proje yattı a.x :) andrew kramer bu işin 1 numaralı adamı eğitim setleri dvleri falan filan bu adamın yolundan gitmezsem türkçe kaynaklı sitelerden bi pok öğrenemezdim ki ;) son olarak da bunlar 5 ay önce fln öğrenmek için yaptığım çalışmalardı konu hortladı :D...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

andrew kramer dehşet biri yaw o adamın seviyene gel yüzüklerin efendisi efektlerine sahip filmler yaparsın.

Toplam Hit: 14938 Toplam Mesaj: 72