Ahada Size Akbil & Kentkart Kartları İçin Çözüm B)
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------Devletin malı deniz yemeyen domuz mantalitesinin bilmem kaçıncı versiyonunu iftiharla takdim edersiniz siz şimdi.
Aferin durmak yok yola devam. Soyun soyabildiğiniz kadar ne de olsa o hizmetlerin hepsi aslında bedava olmalıydı.
Lafa gelince devleti milleti için hiç düşünmeden canını veren Atatürk gençliği olursunuz.
Atatürk sizin hiç düşünmeden canınızı vermenizi istemezdi. Düşünerek milletin malını menfaatini korumanızı isterdi.
-----------------------------
abi dedigin olay dogruda tum kafalar aynı şeyi düşünmedigi için senin dedigin olay biraz zor millet ne vursam kardır die bakıyor olaya -
bboy_kaya bunu yazdı:
exploit bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Turkcede ilk harf sesli baslar
sesli deil büyük olcak o hacım :))
Deil değil...
Değil şeklinde yazılır..
Bana da birşey bulabilecekmisiniz bakalım?
:D
-----------------------------kardş son yazdığn cümlede "bulabilecekmisiniz" yazmışsın.. "misiniz" ayrı olacak! heuhuehue buldum iştee! :D
-----------------------------en çok "heuhuehue" kısmı dikkatimi çekti.bi anlam veremedim.
not:buradaki "bi" , bağlaç anlamında kullanılmıştır,bilindik "bir" değil.başka bişi bu
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------Devletin malı deniz yemeyen domuz mantalitesinin bilmem kaçıncı versiyonunu iftiharla takdim edersiniz siz şimdi.
Aferin durmak yok yola devam. Soyun soyabildiğiniz kadar ne de olsa o hizmetlerin hepsi aslında bedava olmalıydı.
Lafa gelince devleti milleti için hiç düşünmeden canını veren Atatürk gençliği olursunuz.
Atatürk sizin hiç düşünmeden canınızı vermenizi istemezdi. Düşünerek milletin malını menfaatini korumanızı isterdi.
TugrulBaba haksız değilsin ama
gişelerde nakit yerine kazayla kartlı geçişten geçip farkettikten sonra en sağ şeritteki polisin yanına gidip
biz bilmiyorduk kazayla kgsden geçtik diyince 136 ytl yazıldı demesi, geri dönüp nakitten geçsek iptal olurmu dediğimizde mümkün değil demesi ve bunun gibi birçok sebep bunları düşünmeye yöneltebilir.
ortada bi hata var kaçılmamış sonuçta orada halledilebilmesi lazımdı o meselenin. -
mizahi bunu yazdı:
bboy_kaya bunu yazdı:
exploit bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Turkcede ilk harf sesli baslar
sesli deil büyük olcak o hacım :))
Deil değil...
Değil şeklinde yazılır..
Bana da birşey bulabilecekmisiniz bakalım?
:D
-----------------------------kardş son yazdığn cümlede "bulabilecekmisiniz" yazmışsın.. "misiniz" ayrı olacak! heuhuehue buldum iştee! :D
-----------------------------en çok "heuhuehue" kısmı dikkatimi çekti.bi anlam veremedim.
not:buradaki "bi" , bağlaç anlamında kullanılmıştır,bilindik "bir" değil.başka bişi bu
-----------------------------kardeş noktadan sonra bi boşluk bırakılır ve büyük harfle başlar,
ayrıca; virgülden sonra da boşluk bırakılır. Aynı şekilde ":" sonra da boşluk bırakılır. ;) -
eğer sadece ses çıkartan dalga lazımsa yaparız basit...ama rfıd kart ise bahsettiğiniz bana bir tane okuyucu modül ve bir tane de dolu kart alıp yollıcanız 1-2 haftaya seri üretim kart elinizde :d