Ahada Size Akbil & Kentkart Kartları İçin Çözüm B)
-
tmm düzelttim :D
şimdi ne diyik bu kenkart işini
-
oldu a.q söför muavin uyuyo dimi ?
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------he ekran üzerindeki rakamları nasıl haleltcen, şöför it gibi bakıo,
turnikeli yerleri nasıl geçecen metro, vapur gibi? :)
-----------------------------Abü o zaman 2 kart olcak,biri sadece ses çıkarcak,dierinde parada olcak (= valla ben bucalıyım,pek fazla metroyla,vapurla işim olmuyo :D
Bu arada muavin yok,tek şöför,sen kartı geçirip sesi duyur adam bişey derse diyom ya bidaha basmam fln dein,çok zorlarsa basın,limitiniz yetersiz deyince temin bastım başka kalmamış diceniz,adam illede bascan derse dier içinde olan kentkartla basarsınız ;)
-
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------
THT2005 bunu yazdı:
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------yaff bu kentkartı doldururken adam alıyo kıredi kartlarını çektikleri tost makineis var haa işte ona yanan sokuyo yazıyo kaç para verdiysen felan işte bu tost makinasından yapsak bişiler :D
yane tost makinasının cipi doldurduğu yeri çözsek olur mu?
-----------------------------tost makinası dediğin herhalde post makinasıdır değilmi :))
-----------------------------hayır "POS" cihazıdır sondaki "T" yoktur :)
-----------------------------Sorci , Turkcede ilk harf sesli baslar ayrica virgulu unutmusun cumlen soyle olacak :
Hayır "POS" cihazıdır ,sondaki "T" yoktur. :)
[ Cok guzel bir Turkce dersi oldu :) ]
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Turkcede ilk harf sesli baslar
sesli deil büyük olcak o hacım :)) -
şöle bişi yapsak bi kere bastığımızda çaktırmadan sesi telefona kaydetsek ordanda tekrar basacaamız zaman telefondan öttürürüz çaktırmadan...yapabilen yapar :D...biz böle telefona ses kaydedip 5-10 dakka önce dersten çıkıyoduk :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
sesli deil büyük olcak o hacım :))
Deil değil...
Değil şeklinde yazılır..
Bana da birşey bulabilecekmisiniz bakalım?
:D -
exploit bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
sesli deil büyük olcak o hacım :))
Deil değil...
Değil şeklinde yazılır..
Bana da birşey bulabilecekmisiniz bakalım?
:D
-----------------------------kardş son yazdığn cümlede "bulabilecekmisiniz" yazmışsın.. "misiniz" ayrı olacak! heuhuehue buldum iştee! :D
-
bizim burda eskiden biletler ufacık kağıtlardı, şoförün yanında bi kutu olurdu biletler onun içine atılırdı, bazı uyanıklar ufak bi parça normal kağıtı bilet diye atarlardı:)
genelde adam farketmezdi , ama birinde birisi yine kağıt atarken adam farketti :) tuttu bunu evire çevire bi güzel düvdü:) sonra bidaa görmedim kağıt atan
-
Devletin malı deniz yemeyen domuz mantalitesinin bilmem kaçıncı versiyonunu iftiharla takdim edersiniz siz şimdi.
Aferin durmak yok yola devam. Soyun soyabildiğiniz kadar ne de olsa o hizmetlerin hepsi aslında bedava olmalıydı.
Lafa gelince devleti milleti için hiç düşünmeden canını veren Atatürk gençliği olursunuz.
Atatürk sizin hiç düşünmeden canınızı vermenizi istemezdi. Düşünerek milletin malını menfaatini korumanızı isterdi.