folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Ahada Size Akbil & Kentkart Kartları İçin Çözüm B)

Ahada Size Akbil & Kentkart Kartları İçin Çözüm B)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

Beyler amq netlog ilk defa işe yaradı :D şimdi fikir şudur;

Şimdi içine hiç yüklenmemiş bomboş bi kentkar alıoz,bunlar dıdıdıt gibi bi ses çıkarıyo ya,tek bi buton olucak ve basıldıında bu sesi çıkarcak ama ufak bişi olucak,kentkartı biraz uzaktan geçircenki limitiniz yetersiz demicek,tam geçirirken butonada basıcaksınki sanki geçirmiş gibi ses gelsin die.

Böyle ufak bi cihaz yapıp deniyebilirmiyizki?Ben fikir babasıyım projeyi siz uygulayın :D olursa bi denede ben isterüm ama (=  şöför sesi duyduktan sora validatörün arkasındaki ekranda bişi görmesede inanmak zorunda,her türlü yutturulurda o sesi çıkaran minik bi cihaz nerden bulcaz :D hadi biraz düşünün,fena fikir deil gibi? 

Söz gümüşse, altın paradır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    hacu böle fikirelr gece gelio dimi insanın aklına:D.. güzel fikir deniycem ama ya yakalanırsak o kısmınada bişiler uydurmaq lazım..

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

o yükseklikteki ses buzerden çıkarmı çıkabilir herhalde :D küçük bir osilatörle melodi bile yapılır :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

Amq nası geldi bi bilsen :D netlogda karı kız arıyodum online,birinin blogunda Türklerin bekledii icatlar gibi bi yazıda akbil benzeri ses çıkaran anahtarlık die gördüm :D ama ben anahtarlık demiorm,biraz daha inca bişe,kartın arkasında yapışık olcak,basması kolay olcakki yakalanmayasın ;) ha olduki ekranda bişey çıkmadı derse;"ben bastım kardeşim seste geldi işte bidaha basmam" diceksin :D baktın çetinceviz şöför kartı normal bas;"gördünmü kalmamış işte başka bascak,al şu parayı" diyip parayı uzatıcaksın,maksat elektronik deil,maksat sosyal mühendislik ;) ha elektronik kısmı öyle ötcek bi cihaz işte :D yapın banada verin bi tane :P beleşçi ruhumu ateşleyinki daha beleş yollar bulam :P :D

2FaN hocam buzzera göre deişir ;)

Söz gümüşse, altın paradır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    hacu bence otobuslerdeki kartı okuyan kutuya kartı yaklaştırmamıza gerek yoq.kartın içinde cip midir nedir öle bi zımbırtı var onu çıkarırsak ses çıkarmaz:D bu konuyu geliştirelim hatta seri üretime geçirelim bu oalyı. lazım oluo kart amk:D

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

evet  her zaman kim inasıl sikecez sikeriz gibi kısımlara kafa çalışıyo...

mesala akbilin  içine pil koyun aynı geçin sesine  verir ama işık farklı yanar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek
    muhahahah hacim ben gecen sene kadikoy-besiktas vapurunda ortaya atlayip satisyapan adamlardan birisine rastgeldim adam akbil gibi oten anahtarlik satiyodu istanbul hatirasi diye vapurdaki guvenlige sikayet etmisler guvenlik gelip adami goturdu muhahahha baska goren varmi arkadaslar bu olayi???? turk akli iste baska seye kullansana a.q neden boleyiz biz?? :) :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

yaff bu kentkartı doldururken adam alıyo kıredi kartlarını çektikleri pos makineis var haa işte ona yanan sokuyo yazıyo kaç para verdiysen felan işte bu pos makinasından yapsak bişiler :D

yane pos makinasının cipi doldurduğu yeri çözsek olur mu?

edit= :D 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    yunusemre bunu yazdı:
    -----------------------------

yaff bu kentkartı doldururken adam alıyo kıredi kartlarını çektikleri tost makineis var haa işte ona yanan sokuyo yazıyo  kaç para verdiysen felan işte bu tost makinasından  yapsak bişiler :D

yane tost makinasının cipi doldurduğu yeri çözsek olur mu? 

tost makinası dediğin herhalde post makinasıdır değilmi :))

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı:
    yunusemre bunu yazdı:

yaff bu kentkartı doldururken adam alıyo kıredi kartlarını çektikleri tost makineis var haa işte ona yanan sokuyo yazıyo  kaç para verdiysen felan işte bu tost makinasından  yapsak bişiler :D

yane tost makinasının cipi doldurduğu yeri çözsek olur mu? 

tost makinası dediğin herhalde post makinasıdır değilmi :))

hayır "POS" cihazıdır   sondaki "T" yoktur :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

he ekran üzerindeki rakamları nasıl haleltcen, şöför it gibi bakıo,

turnikeli yerleri nasıl geçecen metro, vapur gibi? :)

Toplam Hit: 5977 Toplam Mesaj: 26