Ailenize Nasil Sigara İctiginizi Solersiniz
-
bence bırak en kolayı uğraşılmaz :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Kendime ait özel sorunların var anne veya baba de. Gerçi ben öle demedim beni annem biliyodu. Olay şöle başladı. Ben anasınıfına giderken mahallenin piçleriyle içiyodum. Anasınıfına giderken annem beni birinci paketi ile yakaladı. İkinci yakalayışında ilk okul 3 teydim sırtımda tahta ayakkabı çekeceği kırdı sonra makarna yaptı yedim :) sonra 7. sınıfta içmeye başladım bu sefer yine annem yakaladı bişey demedi ama ben bu sefer utancımdan bıraktım sigarayı. Lise de yine başladım annem bu sefer ceplerimden sigara paketlerini çıkartmaya başlıyodu. Şimdi beraber oturup içiyoruz annemle. Babamda biliyo ama bilmemezlikten geliyo. Babam sigara içmez içki içmez benden çok süt içer bende her bi yol var :))
-----------------------------
Anasınıfı (: -
birader gidicen dicen ki..
sizin için belki kötü birşey,belki de kızacaksınız ama sizden saklayarak YALAN söylemek istemedim ben sigara içiyorum diceksin..
Yalan kısmı çok önemli bak.. ama kapıya yakın bi yerde dur.. annenlerin yakınında terlik kültablası gibi şewylerde bulunmamasına dikkat et..!! -
cezerye walla lan yalan sölemiyom bak anasınıfında başladım ben sigaraya :))))))
-
hacı fazla içmiorum ama babamın ve annemin bişi demicenden eminim.
çünkü babam bana taa 11 yasındayken bişi söledi :D
dedi içki iç sigara iç ama haberim olsun dedi bana zararın olmaz veririm eline 5 milyon alırsın 1 paket içersin 1 hafta :D
kendi sağlını düşün ister iç ister içme sikimde deilsin dedi bana
annem zaten hiç siklemior beni
ama sana tavsiyem al bi paket sigara git pederin karsısına
Baba İçermsin ?
Yok içmem ben kullanmıom biliyosun
ii o zamn ben içiyim :)
-
ilk tavsiyem bırak ikinci tavsiyem planlı bi yakalanma olayı ii olur ;)
-
Babam:Bu sigara kokusu ne sen sigaramı içiyorsun? Ben:Evet içiyorum yanlış biliyorum ama bir kere başladım Babam:İyi kendin bilirsin nede olsa sonuçlarına ilerde kendin katlanıcan : ) bende böyle söylemiştim
-
ben babama sigara içiyorum deseydim bağırırdı salakmısın sen be ben seni böylemi yetiştirdim anana çekmişin annen içiyo kesin sende ona özeniyosun diye bağırırrr sonrada bütün gün yanımda dırdır konuşur başımı ağrıtır o yüzden hiç söylemem
-
en kolay yolu ben sana soleyeyim... baskası kazara agzından kacırsın sen de soleme derdinden kurtulursun.. bana ole olmustu ama yine de peder agzıma sıctıyıdı. :))
-
Ben aileme söylememiştim...
Annem çakmıştı ilk vaziyeti kızdı felam bişey yapmadı.
Babamda bi bok demedi ama bi ara 3 pakete çıkmsıtı kızıyorlardı o zaman
Tabi Allah'ıma şükür bin kere sigarayı bıraktım 3 aydır...