Ailenize Nasil Sigara İctiginizi Solersiniz
-
aileniz sigara içiyorsa bırakmalarını söyleyin. tabi ki bırakmazlar ...sizz de siz içerseniz benh de içerim diyin sanki sırf onlar içmesin diye yapıyormuş gibi. eğer aileniz inartçıysa gözleri önüğnde bile içersiniz zamanla ama bırakırlasrsa da bağımlı oldum sizin yüzsünüzden dersiniz bir şey diyemezler:D
-
git de ki anne ben ot içiyorum, ex atıyorum de. annen şoka girer herhalde
sora da şaka şaka sadece arada bir sigara içiyorum de. bi de inandırıcı yap tabi :P
-
cok dusundum basm agro dusunurken bile insan uzuluo
sonucta dicekler hakkm helal etmem flan uzulcem ama ne yapalm dayancaz ilk ayi bi atlatim sorna anlayis gosteriri duzelirler
-
birak bence. ben biraktim. marlboro iciyordum. aylik 250 YTL para simdi cebime kaliyor. + cektigin bir nefes dumandaki zehir 19 saniyede ayak parmagina kadar ulasiyor. birakmak en guzeli. birakabilene tabi...
-
hoca içmeyen insan içeni hemen anlıor.
birisi benim yanıma gelsin, belli oluyo adamın içip içmedigi kokudan.
egerki ailen içmiyorsa senin içtigini bilirler .
benimde içen abim var. lisede başlamış , bir gün peder takip edio okulun önünde yakalamış.
eve getirdi ama sigara içiyor die dövmedi.
sigara alıp bütün arkadaşlarına otlattı die dövdü : ) -
seni sigara ile yakalmasına izin ver (:
-
ilk kez böle bişi duyuyorumm ailene niyee sölüyonn nasıl olsa onlar bir günnn yakalayacak kasma kendini :D
-
bak kardeş bende yeni söyledim ama anne me babama söyleyemedim daha sıgarayı yak evde onlarkokuya geliyo biraz kızıyo lar sonra olum sıgarayı azalt felan :D veya pakedi cekmeceye koy karış tırır ken bulsun lar
-
bırak kendileri öğrensinler.bi iki fırça atar sonra susarlar.elbet biri ihbar eder seni.benim içtiğimi annem söylemişti.pek bişey demediler.babam iç ama az iç dedi.
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------1. Gün:
-Anne ben sigaraya başladım ha hehehe
-Neee
-Ehe şaka
2. Gün:
-Bak doğru söyle
-Ehe şaka
55. Gün:
-Evet
-Peki...
Ben böyle yaptım şakayla karışık ısıttım sonra ....
-----------------------------hoca iki ay boyunca aynı şakayı yaparsan annen senin aklından şüphelenmez mi? veya sigara içtiğinden