folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ailenize Nasil Sigara İctiginizi Solersiniz

Ailenize Nasil Sigara İctiginizi Solersiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence bırak en kolayı uğraşılmaz :)
    -----------------------------

bekara hanım boşamak kolay ama, bence de bırak.kendine iyilik yapmış olursun.hem de söyleme derdinden kurtulursun. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heydarx
    Heydarx's avatar
    Erkek

size bir iyi birde kötü haberim var derim,

onlar önce kötü haberi söyle, sonra iyi haberi söyle derler (tatlı niyetine - güya iyi haberi duyup kötü haberin etkisini bir nebze unutacaklar-)

Kötü haber: Ben sigaraya içiyorum

İyi haber: Masraf az olsun diye tütün sarıyorum

Aile, önce: Tırsıtarak döverek vaz geçirmeey siarayı bıraktırmaya çalışır, sonra: Olum tütün içme o çok zararlı, bari içityon en iyisinden iç, malbora iç,parlement iç, kaptanbılek iç,   al şu parayı ... vs (sanki pahalı sigaralar zararlı değilmiş gibi)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

ben sölemedim kendisi fark etti belkide  üstüme gelmediler baktılarki bu çocugunkafası bozuk  problemleri war hiç deşmediler akşam gider balkonda sigaramı içerim.. dışarda elimde sigarayla görmüşlerdir ama asla karşılarında içmedim.. artık annem alıştı hatta sigaramdan bile alıyor bazen =) çünkü biliyolarki zararı bana onlara değil  =)

sana ne sölerlerse ne yağarlarsa seni sevdiklerinden yaparlar bana bunları yapmadılar hiç =)

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abu ben o durumlardan geçerken, baktım gormezden gelıp duruyorlar, ben arada eziliyorum,

Basladım odamda it gibi sıgara içmeye... Kapımı da kapatıyordum, inanılmaz duman altı oluyordu...

İster istemez annem geldi konustu... Zaten catır catır ıctıgım ıcın "Bırak yavrum" geyikleri için de cok gec olmustu

Tavsiye ederim : ) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    valla benim ole bi derdim olmadı bütün sülalem bilio içtiğimi :D saten korkuosan yapma hacı korkularının üzerine git tepki alırsın belki bir müdüdet ama sonra gene  düzelio. ama en güzeli hiç içme

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

babam beni sigara paketi alırken gördü.iki hafta bir kelime bile konuşmadı benle.

kedi gibi yalandım. etrafında dolandım yinede konuşmadı. dövse veya iki laf söylese bu kadar koymazdı.bu tepkiyi babamdan asla beklemiyordum.

şimdi ona hak veriyorum. hayatımdaki en büyük iki pişmanlığımdan birisidir sigara.iyisimi içme, yol yakınken bırak.

nasıl söyleyeceğin konusuna gelince; evde sigara kullanan yoksa söylemene gerek kalmaz.

varsa hemen anlayamazlar.kız arkadaşın varsa o annene söylesin. ben bıraktıramadım siz deneyin felan deyi ayak yapsın.

kız arkadaşın yoksa bakkalcı amcandan rica et babana söylesin oda seni bi güzel haşlasın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    Öncelike Bırakmanı tavsiye ederim..hı ben bu lafı derken napıyorum..şirkette oturmus cay sigara iciyorum..neyse

sanırım böyle durumlarda Baba ' dan  korkulur..bazı babalar vardır ki vurmaz bile küser surat yapar sen sigarayı bırakıncaya kadar belki gider bu babanın inadına kalmış..
    ama diğer tür babalar.." Dayak Cennet'ten Cıkmadır" fikrini benimsemiş insanlardır..neden döverler ? sigaraya cok para veriyon diye diil tabi...tmm buda var ama çok azdır bu yüzden yasakladıkları..bunu yasaklayan baba ya hiç sigara içmemiştir yada çok içmiş çok zararını görmüş aynı duruma senin düşmeni istemiyodur..

$imdi düşün...sen sigarayı içtin 40 yasına geldiin...nefes darlıgı astım vb solunum yolu hastalıklarının hepsini kaptın..anladın ne bok oldunu sigaranın..oğlan geldi baba ben sigara içiom dedi yada sen yakaladın...ne yaparsın ?

yani olay şu kendini babanın yerine koy ve vereceği tepkileri bi düşün ztn ona göre bişeyler üretirsin yada sigarayı bırakır hiçbişey üretmek zorunda kalmazsın.. unutma ki " sigara sperm sayısını azaltır :D"

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

öncelikle şunu söyleyeyim ..lisedeysen okulun son zmanları olduğu için saklamaya devam et ..yoghsa bi süre harçlığını kesebilir bıraqman için ..buda okulun son aylarının para yemeye ˜ yedirmeye en müsait zaman olduğu için sana koyar ..onun üçün okul tatile girince ..söylemeye gereq yogh ..bile bile yakalan ..görsün işte a.q ..sora bi ihtimal bi süre harçlığını kısıtlar ..sen yine de bıraqmam a.q ..sikselerde ben bunu içerim die azmedersen bu sefer ..nası olsa içiyo bari arklarından otlanmasın diye hem sigara parası ..hem de cep harçlığı vermeye başlar  ..bu da yeni okul döneminde işine gelir :)  ..babalar genelde bişi demez yanında içmediğin sürece! ..anneler bi uzun bi süre beyin zedeler ..annenin yanında içmek caiz olmakla beraber yanında içtiğin her sigara için ilk 6 ay yüzüne tükürür ..sonradan alışır ..normal bişi olarak karşılar ..annende içiyosa fazla bi sorun olmaz zaten erken adapte olur :) ..yaşını tam olarak bilmediğim üçün kesün bi tavsiyede de bulunamıyorum :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Ben pederin karşısında içmediğim sürece sorun yok. Kendileri bilselerde zaten sorun olmaz o zaman :) Ki sanırım babama bunu açıkladım.

Sorun değil ama senin sağlığın dedi. Asıl sorun adamın sigara içmemesi :D

Ama saygı konusunda bi eksikliğim olmadığı sürece ailem buna ses çıkarmaz... Ne de olsa dinimiz islam. İslamdan güzel din yoq valla...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    walla ben kucukken mahellede toplasıp alem yapardık cocukca tabi sigara ordasi abim basmişti :D evde  süper bi öpmüştü o gun bu gundur içmem allah razı olsun o kendiside içmez :)) çünkü onuda ben beder sölemiştim kucukken :D onuda babam öpmüştü :)) şimdi sigaradan nefret edıorm ama alkol alıos ( aşiri derece ) :D sigara içenlerın yanında olunca yuzun kızanıor reng atıom a.q :D
Toplam Hit: 7037 Toplam Mesaj: 43