folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ak Parti Binası Altında Keyif Yapan Polisler

Ak Parti Binası Altında Keyif Yapan Polisler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Her gün ak parti binası altına 5-10 polisin sandalye atıp bütün gün laklak yaptıklarına şahit oluyorum.Her ordan geçtiğimde verdiğim vergilerle geçinip, devletin üniformasıyla parti binasının altında gövde gösterisi yapmalarına şahit oluyorum ipnelerin.Birileri askerle uğraşa dursun, asıl dümbükler ortalıkta cirit atsın.Yarın duurp bu amkoduklarıma iki çift laf etmeyi düşünüyorum.Ucu nereye giderse gitsin amk.. Sizce bunları nereye, kime şikayet ederim.. REsmi olarak ne yapabilirim ?  Bu arada iskenderundayım.iskenderunlu müridler merkezdeki Ak parti binasına gündüz gidip bakabilir..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

napcak hoca hazır durusdamı beklicekler.Adamlara gidin bekleyin orda güvenlik icin diyorlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bıraksana ya.. orda bir kırathane ortamı oluşmuş durumda ve kaldıreımdan geçen herkes buna şahit oluyor bu bir.. ikincisi neden diğer parti binalarında polis yok ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

hajım eğer yapacaksan vatana hayırlı bir iş derim ki video kaydına al ve bunu yetkili mercilere gödner ve not olarak da bunu kamu oyu ile paylaşmayın basına kesinlikle vermeyin kendi içinizdeki otokontrolünüzü sağlayabileceğinize eminim de bu işler böyle düzelir..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    -----------------------------

hajım eğer yapacaksan vatana hayırlı bir iş derim ki video kaydına al ve bunu yetkili mercilere gödner ve not olarak da bunu kamu oyu ile paylaşmayın basına kesinlikle vermeyin kendi içinizdeki otokontrolünüzü sağlayabileceğinize eminim de bu işler böyle düzelir..

hacım video iyi fikir ama zor olacak çekmek.. çekerim çekmesine yetkili merci neresi dir ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

hacım video iyi fikir ama zor olacak çekmek.. çekerim çekmesine yetkili merci neresi dir ?

içişleri bakanlığı-il emniyet müdürlüğü

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

kimi kime şikayet etçen hacı :D

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

Her gün ak parti binası altına 5-10 polisin sandalye atıp bütün gün laklak yaptıklarına şahit oluyorum.Her ordan geçtiğimde verdiğim vergilerle geçinip, devletin üniformasıyla parti binasının altında gövde gösterisi yapmalarına şahit oluyorum ipnelerin.Birileri askerle uğraşa dursun, asıl dümbükler ortalıkta cirit atsın.Yarın duurp bu amkoduklarıma iki çift laf etmeyi düşünüyorum.Ucu nereye giderse gitsin amk.. Sizce bunları nereye, kime şikayet ederim.. REsmi olarak ne yapabilirim ?  Bu arada iskenderundayım.iskenderunlu müridler merkezdeki Ak parti binasına gündüz gidip bakabilir..

e burda yazdığın gibi git adamların yüzüne söylesene.Öğrenmiş olursun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

İl emniyet müdürlüğüne gönder. Oradan sonuç çıkmazsa, İl emniyet müdürlüğüne gönderdiğini belirten bir dilekçeyle Emniyet genel müdürlüğüne gönder. Eğer oradan da bişey çıkmazsa, önceki iki merciye gönderdiğini belirten bir dilekçe ile İçişleri bakanlığına gönder. Baktın oradan da bişey çıkadı, Gandi Kemale gönder hacı :) 

" Kro "
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

e burda yazdığın gibi git adamların yüzüne söylesene.Öğrenmiş olursun.

Yarın söyliyecem zaten hacım...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KroBey bunu yazdı:

İl emniyet müdürlüğüne gönder. Oradan sonuç çıkmazsa, İl emniyet müdürlüğüne gönderdiğini belirten bir dilekçeyle Emniyet genel müdürlüğüne gönder. Eğer oradan da bişey çıkmazsa, önceki iki merciye gönderdiğini belirten bir dilekçe ile İçişleri bakanlığına gönder. Baktın oradan da bişey çıkadı, Gandi Kemale gönder hacı :)

Hocam çok yardımcı oldun teşekkürler.. dilekçe ie söylediğin gibi bildirecem.

Toplam Hit: 11226 Toplam Mesaj: 62