Ak Parti Binası Altında Keyif Yapan Polisler
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Her gün ak parti binası altına 5-10 polisin sandalye atıp bütün gün laklak yaptıklarına şahit oluyorum.Her ordan geçtiğimde verdiğim vergilerle geçinip, devletin üniformasıyla parti binasının altında gövde gösterisi yapmalarına şahit oluyorum ipnelerin.Birileri askerle uğraşa dursun, asıl dümbükler ortalıkta cirit atsın.Yarın duurp bu amkoduklarıma iki çift laf etmeyi düşünüyorum.Ucu nereye giderse gitsin amk.. Sizce bunları nereye, kime şikayet ederim.. REsmi olarak ne yapabilirim ? Bu arada iskenderundayım.iskenderunlu müridler merkezdeki Ak parti binasına gündüz gidip bakabilir..
-----------------------------ne yapmaları gerekiyordu onu da söylesene madem? adamların da halinden pek memnun olduklarını sanmıyorum ama görev icabı katlanıyorlar.
Senin mantığına göre şu an mevcut askerlerin %80 inin askerde olmaması lazım. Sen bütün askerlerin doğudakiler gibi canları pahasına çatıştıklarını? çoğu kışlada boş boş oturuyor.bütçeden çok büyük bir pay buralara gidiyor ama bunu görmüyorsun sanırım.
-
smok3 bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
Her gün ak parti binası altına 5-10 polisin sandalye atıp bütün gün laklak yaptıklarına şahit oluyorum.Her ordan geçtiğimde verdiğim vergilerle geçinip, devletin üniformasıyla parti binasının altında gövde gösterisi yapmalarına şahit oluyorum ipnelerin.Birileri askerle uğraşa dursun, asıl dümbükler ortalıkta cirit atsın.Yarın duurp bu amkoduklarıma iki çift laf etmeyi düşünüyorum.Ucu nereye giderse gitsin amk.. Sizce bunları nereye, kime şikayet ederim.. REsmi olarak ne yapabilirim ? Bu arada iskenderundayım.iskenderunlu müridler merkezdeki Ak parti binasına gündüz gidip bakabilir..
-----------------------------ne yapmaları gerekiyordu onu da söylesene madem? adamların da halinden pek memnun olduklarını sanmıyorum ama görev icabı katlanıyorlar.
Senin mantığına göre şu an mevcut askerlerin %80 inin askerde olmaması lazım. Sen bütün askerlerin doğudakiler gibi canları pahasına çatıştıklarını? çoğu kışlada boş boş oturuyor.bütçeden çok büyük bir pay buralara gidiyor ama bunu görmüyorsun sanırım.
onları gördüğümden bunları yazıyorm bütçenin çoğu doğuya komando taburlarına gitmesi gerekli,bir yerlerde yanlış var ama kıralın çıplak olduğunu söyleyecek birileri yok -
Oda bişey mi Adam polis arabasına karı atmış getirmiş okulun arkasında çarpışıolar,kimi kime şikayet edecen,üstüne zararlı çıkarsın...
-
Hoca saçmalıyorsun :)
-
Hocam tutupta adam sana sanane lan derse ne diyeceksin şahsen ben öle derdim :)
-
Muhtar bunu yazdı:
sertan_06 çakışacak tabi hocam. onların siki yokmu. karı atmak, yalamak herkesin hakkı. sen bölünerekmi çoğalıyorsun
-----------------------------Mesai saatinde çakışacak ve bu parayı hakkettim diyip evde rahatça oturacak. Çok sağlam miğde ve vicdan var sizde. İnsanın o parayı alırken azcık vicdanı sızlar.
-
Necati bunu yazdı:
sen geciyon diye hazirdami duracaklardi ne adamsin ya
senin verdigin vergilerle gecinmiyor emeginin karsiligni aliyor , kac kurus vergi ödedinde ötüyon burda
aynen yaa..boş kafalının biri ibar ediyo saldırı olacak diye, onlarda bekliyo,nolmuş yanii.bu kadarda hırslı olunmaz yhaa.... -
nereye gönderirsen gönder fayda etmez o adamlar oraya görev için gönderilmiş ve oturarak beklemelerinde kanunen sakınca yok videoda ceksen bi işe yaramaz ortada suç yok :)
-
hacım orada bir olay olsa ilk onlar vurulacak ve yine bir olay olsa ilk onlar müdahale edecek. Çok görme yani...
-
adam birşey dememiş,ne bu öfke ?