folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ak Parti Binası Altında Keyif Yapan Polisler

Ak Parti Binası Altında Keyif Yapan Polisler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

Her gün ak parti binası altına 5-10 polisin sandalye atıp bütün gün laklak yaptıklarına şahit oluyorum.Her ordan geçtiğimde verdiğim vergilerle geçinip, devletin üniformasıyla parti binasının altında gövde gösterisi yapmalarına şahit oluyorum ipnelerin.Birileri askerle uğraşa dursun, asıl dümbükler ortalıkta cirit atsın.Yarın duurp bu amkoduklarıma iki çift laf etmeyi düşünüyorum.Ucu nereye giderse gitsin amk.. Sizce bunları nereye, kime şikayet ederim.. REsmi olarak ne yapabilirim ?  Bu arada iskenderundayım.iskenderunlu müridler merkezdeki Ak parti binasına gündüz gidip bakabilir..

ne yapmaları gerekiyordu onu da söylesene madem? adamların da halinden pek memnun olduklarını sanmıyorum ama görev icabı katlanıyorlar.

Senin mantığına göre şu an mevcut askerlerin %80 inin askerde olmaması lazım. Sen bütün askerlerin doğudakiler gibi canları pahasına çatıştıklarını? çoğu kışlada boş boş oturuyor.bütçeden çok büyük bir pay buralara gidiyor ama bunu görmüyorsun sanırım.

never say never...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

smok3 bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

Her gün ak parti binası altına 5-10 polisin sandalye atıp bütün gün laklak yaptıklarına şahit oluyorum.Her ordan geçtiğimde verdiğim vergilerle geçinip, devletin üniformasıyla parti binasının altında gövde gösterisi yapmalarına şahit oluyorum ipnelerin.Birileri askerle uğraşa dursun, asıl dümbükler ortalıkta cirit atsın.Yarın duurp bu amkoduklarıma iki çift laf etmeyi düşünüyorum.Ucu nereye giderse gitsin amk.. Sizce bunları nereye, kime şikayet ederim.. REsmi olarak ne yapabilirim ?  Bu arada iskenderundayım.iskenderunlu müridler merkezdeki Ak parti binasına gündüz gidip bakabilir..

ne yapmaları gerekiyordu onu da söylesene madem? adamların da halinden pek memnun olduklarını sanmıyorum ama görev icabı katlanıyorlar.

Senin mantığına göre şu an mevcut askerlerin %80 inin askerde olmaması lazım. Sen bütün askerlerin doğudakiler gibi canları pahasına çatıştıklarını? çoğu kışlada boş boş oturuyor.bütçeden çok büyük bir pay buralara gidiyor ama bunu görmüyorsun sanırım.

onları gördüğümden bunları yazıyorm bütçenin çoğu doğuya komando taburlarına gitmesi gerekli,bir yerlerde yanlış var ama kıralın çıplak olduğunu söyleyecek birileri yok

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

Oda bişey mi Adam polis arabasına karı atmış getirmiş okulun arkasında çarpışıolar,kimi kime şikayet edecen,üstüne zararlı çıkarsın...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Hoca saçmalıyorsun :)

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Hocam tutupta adam sana sanane lan derse ne diyeceksin şahsen ben öle derdim :)

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Muhtar bunu yazdı:
    sertan_06 çakışacak tabi hocam. onların siki yokmu. karı atmak, yalamak herkesin hakkı. sen bölünerekmi çoğalıyorsun

Mesai saatinde çakışacak ve bu parayı hakkettim diyip evde rahatça oturacak. Çok sağlam miğde ve vicdan var sizde. İnsanın o parayı alırken azcık vicdanı sızlar.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    y4r4m4z
    y4r4m4z's avatar
    Erkek

Necati bunu yazdı:

sen geciyon diye hazirdami duracaklardi ne adamsin ya

senin verdigin vergilerle gecinmiyor emeginin karsiligni aliyor , kac kurus vergi ödedinde ötüyon burda

aynen yaa..boş kafalının biri ibar ediyo saldırı olacak diye, onlarda bekliyo,nolmuş yanii.bu kadarda hırslı olunmaz yhaa....

absolutely every human ll taste the death...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaSuM_SeRSeRi
    MaSuM_SeRSeRi's avatar
    Erkek

nereye gönderirsen gönder fayda etmez o adamlar oraya görev için gönderilmiş ve oturarak beklemelerinde kanunen sakınca yok videoda ceksen bi işe yaramaz ortada suç yok :)

TÜRKMÜSÜN GÖSTER ÜRKSÜN
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

hacım orada bir olay olsa ilk onlar vurulacak ve yine bir olay olsa ilk onlar müdahale edecek. Çok görme yani...

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adam birşey dememiş,ne bu öfke ?

DOM..
Toplam Hit: 11242 Toplam Mesaj: 62