folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ak Parti Binası Altında Keyif Yapan Polisler

Ak Parti Binası Altında Keyif Yapan Polisler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

hocam sanki onlar oraya keyiflerinden gidiyor.

üst rütbelerce yollanıyorlar

onların suçu yok senin o şikayet etcem dediğin üst mertebelerin suçu var.

adamlarda napabilirlerki akp binasının önünde başka :)

binanın içinde ne yapılıyosa onlarda onu yapıyor hocam içeriyi görmüyosun sende gariban polislere bok atıon :)

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

birbirinize artistlik yapmayın len.

Herkes benim safım benim partim benim tarafım güçlü olsun istiyo anasını satayım biri de şu ülke bu millet güçlü olsun demio aq artistlikte bencillikte gösteriş yapmakta üzerimize yok!!!!

O polis orda görevli bişey diyemessin askere de bişey diyemessin o asker olağanüstü bi hal olmadıkça napacak birbirine mi sıkacak aq doğuya ödenek gönderilmesi gerekir diyonuz içinde bulunmadan doğuya ne kadar ödenek gönderili bilio musunuz? ulan şehir içindeki yolları kontrol edemio doğuda bu devlet neden bahsedionuz siz. O kadar ssavunma sanayi de bilmem ne de patent alındı Savunma Bakanlığı kaç tanesine üretimi başlatma emri verdi? Sokturtmayın yorumunuza kardak krizinde kullanılan botun motorunun benzini yoktu aq o benzini koyan komutanı ergenekondan içeri aldılar. Niye?

NEDEN? (soru olarak)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------
    Git suratlarına da de, ipne, am kodum diye. Demezsen asıl ibne sensin.

doğru konuş hacı götlükk yapma!

Yorumlarınıza hayret ettim doğrusu.Diyelim ki onların suçu yok, onları oraya gönderenleri suçu... Öyle bile olsa durum iki türülü vahimdir.Ben doğuda 12 saat sabit nöbet tutuyordum askerde.Ayaktaydım sandalye atıp göt büyütmüyordum! Çıkmış bir tane polis ne var ki bunda diyor.O polis arkadaş göt büyütmeye pek hala alışmış demek ki.Nöbet tutmanın adabını dahi bilmiyorlar. Oldu canlar böyle şeyler normal aslında.Sadece bana anormal geldi... Alışmış bu millet sikilmeye... bir taneseside diyor ki kaç kuruş vergi verdin.. vay anasını sayın seyirciler. 70 milyon vergi veriyor haco 70 ! onuda geçti m birey olarak tek kuruşumun hibe edilmesine hakkımı helal etmem! sen edersen bilemem.

Hocalar salmışsınız kendinizi.Hergün gazetelerde çalanların, çırpanların haberlerini göreüyoruz.Sen değilmisin ankara hırsızı başa getiren ? Yazık yazık.. daha fazla yazıp kendimi yormayım.. hakkaten bu memleket bitmiş !  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu arada kimseye de şikayet etmicem! Gidip lafımı ederim ben içim soğusun.Ama bu milletin yararına bu işi yapmıcam amk! Hakketmiyor hakkaten!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Muhtar bunu yazdı:
    hocam devir değişti artık eskiden askeriyeye alırken peygambermi yoksa Atatürkmü diyorlardı şimdi polis alırken baykalmı tayyipmi diyolar güncel olun biraz. geri kalmayın. yobaz olmuşsunuz

Doğru böyle geldi böyle gider.Ses etmicen.Kim kimi zikerse demi.. Süper böyle devam.. Koyun olalım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

Boşuna insanların ekmeğiyle oynama.Bütün polislerin yaptığı oturmak sana kalırsa.Sadece yerleri farklı.

Oturmasın napsın? Yoldan geçenleri mi durdursun sürekli kimlik ver? Nerden geliyon nereye gidiyon?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Bende gördüm Akp binaları yakınlarında hep polisler duruyor..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

muhtar sen ne bos bi adamsın ya

Anime - Manga
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Başlık çok manidar ya; "Ak Parti Binası Altında Keyif Yapan Polisler"...   Fettullahın adamlarının alayını doldurdular polis teşkilatına, şimdi tabikide keyif yaparlar...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

Her gün ak parti binası altına 5-10 polisin sandalye atıp bütün gün laklak yaptıklarına şahit oluyorum.Her ordan geçtiğimde verdiğim vergilerle geçinip, devletin üniformasıyla parti binasının altında gövde gösterisi yapmalarına şahit oluyorum ipnelerin.Birileri askerle uğraşa dursun, asıl dümbükler ortalıkta cirit atsın.Yarın duurp bu amkoduklarıma iki çift laf etmeyi düşünüyorum.Ucu nereye giderse gitsin amk.. Sizce bunları nereye, kime şikayet ederim.. REsmi olarak ne yapabilirim ?  Bu arada iskenderundayım.iskenderunlu müridler merkezdeki Ak parti binasına gündüz gidip bakabilir..

Bu uygulama akpye özel değil. akp teşkilatları sürekli bombalı, molotoflu saldırıya uğradığından diğer partilerden yüksek koruma var. Polisler yeri geliyor akpde yeri geliyor mhpde bekliyorlar.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 11231 Toplam Mesaj: 62