folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ak Partiye Kapatma Davası Kabul Edildi

Ak Partiye Kapatma Davası Kabul Edildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------

Akp kapatılırsa ilk şanslı 10 kişiye rapidshare account dağıtıcam la :)=

bende iki kişiye ,Antalya Belekte 5 yıldızlı otelde 1 haftalık  tatil ısmarlamazsam nağmerdim. 

ama boşuna heveslenmeyin bu parti kapanmaz.sadece davayla darbe vuruyorlar ülkeye.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

buraya yaziyorum

underzero demisti dersiniz

akp kapatilinca secimlerde OY KAYBEDECEK... 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

buraya yaziyorum

kapatılınca seçime nası giricek :S

kapatılırsa rte ye siyaset yasağı gelir. yeni kurulan partide akp nin oylarının hepsini alamaz. bu bakımdan haklısın

ama sonuçta kısır döngü olacak. çünkü türkiyede oy verilebilecek parti yok. 

www.atsizcilar.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

evt ülkenin şerefsizleri iş basında akp yi türlü türlü bahanelerle kapatmaya calısanlar ben onların bu ülkeyi düşündüklerini bile sanmıyorum vatanlarını sevdiklerinden bile şüphem var ülkeyi resmen kaosa sürüklüyolar. hep istiyolarki kendi yandaşları ülkeyi yönetsin ulan o zmn ülkeye niye demokrasi geldi kömünist olsaydık hep ülkeyi chp yönetseydi hem böyle kaosa da sürüklenmiş olmazdık.

bycall kendi toplantısında fetva verio günahları sayıyo iman etmenin şartlarını falan sayıyo bişey yok o bycall o laik o sayabilir o çünkü chp li

ama onların birini erdoğan söylese aboww irtacıcaya bak ülkeye şeriat getircekler kacınn, taşlayın, kapatın kıyamet kopuyo sizin demokrasi anlayısınız buysa hay ben öyle mahkemenin böyle demokrasinin..

Bak kardeşim Sana kimdedi CHP 'den Baykal gelcek başadiye ???

ATATÜRK'e sorulan sorulardan biride "-Neden başka party kurmalarına izin beriyorsunuz ?" dur.

Cevap : Demokrasi için tek bir görüş olmamalı birden çok görüş olmalıdır!

AKP destekliyenleri anlamıyorum özelleştire özelleştire bir biz kaldık özelleştirilmedik . Cumartesi günü oturuduğum yerin yakınlarında halk pazarı vardır ve pazar BOŞTU ! Sadece kuru kalabalık vardı ! Halkın cebinde para yok ! Maliye bakanı zamanında söylemişti bir şeyler biz yapacaz vs. dedi %7-4 lere indircez bir şeykeri dedi simdi o bahsettiği şeyleri unutmus anlasılan . O zamanında bahsettiği %7-4 e indircez dediği şeyler simdi %70 de sen hayla AKP savun ...  

kimse demedi ama bu yapılanlar onu gösteriyo sanky bu ülke onların sadece kendileri yönetcekler baskaları yönetince yok darbe yap, yok kapat bilmem ne bak kendin diosun atatürk istemiş. bide atatürk ün izinden gittiklerini söylüyolar ama kuru laftan başka bişi değil lafa geldimi sonuna kadar atatürkçüyüz. ama icraata geldimi yok.

devlete ağır gelen şirketler özelleştiriliyor. zaten bütün avrupadada böyle yap,işlet,devret

halkın cebinde para varki tekrar başa getirip cumhuriyet tarihinin en yüksek oy oranını aldılar. evt hala AKP yi savuncam takiiii onlardan daha iyi biri cıkına kadar. 

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

Benim bailıca merak ettiğim dtp denen parti pkk ya terör örgütü demiyo hatta kardeş diyor .. Dava falan yok başta ona dava açsaydı saygı duyardım ama bu işte bilmediğimiz şeyler var bence

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    dodobig bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

buraya yaziyorum

kapatılınca seçime nası giricek :S

kapatılırsa rte ye siyaset yasağı gelir. yeni kurulan partide akp nin oylarının hepsini alamaz. bu bakımdan haklısın

ama sonuçta kısır döngü olacak. çünkü türkiyede oy verilebilecek parti yok.

cok basit, akp kapanıcak pka acılıcak. akp milletvekilleri parti degistirecek ve cogunluk onlarda oldugu icin hukumet kurma gorevi yine onlara verilecek. yani akp kapansa dahi iktidar degismeyecek, farklı bir parti ile devam. bir dahaki secimlerede bu yeni parti ile girecekler. underzeronun bahsettigi secim ve oy bundan kasıttır.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    dur bakalım...

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

deniz dayınızla cem amcanız kurtarır sizi
    ee tabi nede olsa cumhuriyetin yılmaz bekçisiymiş ikiside

Not : Türkiyeyi hala Menderes ve Erbakan zamanında sanan zihniyet yakın zamanda tekrar seçim olursa o zaman ağızlarının payını alırlar tasalanmayın 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

Olacağı şudur ki;

kapatılmazsa...diğer partiler bi daha iktidarı unutur ve akp emellerine tamamen ulaşma fırsatı bulacaktır..

kapatılırsa...kesinlikle siyaset yasağı verilmeli yoksa bu adamlar başka bi parti daha kurup(acındırarak ve güzel bi senaryo ile) %75 ile iktidar olur...

bu arada akp kurtulmak için çaba harcarken dtp de bu karenin içinde yer almaya çalışıyor..akp kapatılmazsa dtp de kapatılmayacak...

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AKP Kapatılmasın!, Özelleştirilip yabancılara satılsın :D

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 11420 Toplam Mesaj: 77