Ak Partiye Kapatma Davası Kabul Edildi
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------.bu başsavcı zaten kangren olmuş bir bacağa tekme atmak için neden bu zamana kadar bekledi?neden dünya borsası krizdeyken ekonomi dara girmişken böyle bir dava açtı?
iddianamesinde ki bir çok iddia ,gerekçe çok önceye ait.
bu savcının yatırımı neye?bu savcı bu davanın ekonomiye nasıl yansıyacağını bilmeyecek kadar gerizekalımı?
ama şu var senin ülkende cumhurbaşkanı anayasa kitabı fırlatır ülkenin başbakanına dolar mark fırlar.
biri dava açar dolar euro fırlar.
ve sonra araştırılırki merkez bankası müdürü 5 milyon liralık mark almış.
savcı haklı bile olsa zamanlaması son derece yanlış e buda bende ister istemez art niyet varmı yokmu sorusunu yaratıyor..
-----------------------------
neyi bekledi savcı ? gayet basit maaşının yatmasını beklemiştir yada bi kaç elemanının euro almasını ekonominin kapatmayla bir ilgisi yokmuşmuş bırak hocam ya tartışma kapatılsında tbt de millet te rahat etsin geçenlerde o kadar konuştuk ergenekon konusunda iddaname istiyorlardı sebep arıyorlardı noldu ;
niye falancı gece içeri alındı diyenlere cevap sabah uçağı yurt dışına olan bileti alan bir adamı öğlen içeri alamazsınız da ondan ..
kapatma davasının iddanamesi 3 gün önce adamların eline geçiyor , yargıtay ın polis noktaları krokisi kaçış noktaları diye yazılı olan uygun yerler ellerinden çıkıyor burdan kaç milyon euro götürdüklerine girmiyorum hepiniz tahmin edersiniz zaten konuşanlarda cevaplarını istemeyerek de olsa almışlardır
noldu kimse çıkıp böyleymiş meğer mi dedi?? haklıymış davalar gözaltılar mı dedi ?? konu kapandı gitti o zaman da söyledik suç olmadan yargı olmaz diye
illa söylenecek diye bir kural yok söylenecekler zaten söylendi söylenmeyenleri de varın siz düşün...aynı olay akp içinde geçerli ..
-
AKP Kapatılmasın, özelleştirilip AMERİKAYA satılsın
Akpyi alana Bi Fethullah Gülende Bedava olsun :))
Allahım sen dualarımı Kabul eyle, bu para hortumcularının sonunu nasip eyle... Amin
-
bakalım savunmaları nasıl olacak :
-
anlıyacak bu millet bunların ne mal olduğunu inş iş işten geçmeden olur bu
-
-
Benim Şahsi Tespitim;
Dtp'ye Açılan Kapatma Davası Malumunuz.
Akepe'nin Elindeki Mevcut Milletvekili Sayısı İle Kanun Çıkarması Çok BAsit.
Akepe'nin Kapatılamayacağıda Malum.
SONUÇ:
1- Akepe ye Dava Açılır
2- Akepe Yasa Çıkarır. ( Parti Kapatma İmkansız Hale Gelir )
3- Akepe Kendini Kurtardığını Sanıp Aslında dtp'yi Kurtarır.
-
Sanırım ampül elektirik kesintisine gidiyor..
Barıs manco abimizin bi sarkısı vardı "lambaya puf de öf deme puf de " gibisinden yanlıs hatirlamiyorsam..
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
kapatılsa da, kapatılmasa da bir daha ki seçimlerde daha güçlü gelmelerine sebep olacak
-----------------------------haklısın hocam sana katılıyorum..
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Benim Şahsi Tespitim;
Dtp'ye Açılan Kapatma Davası Malumunuz.
Akepe'nin Elindeki Mevcut Milletvekili Sayısı İle Kanun Çıkarması Çok BAsit.
Akepe'nin Kapatılamayacağıda Malum.
SONUÇ:
1- Akepe ye Dava Açılır
2- Akepe Yasa Çıkarır. ( Parti Kapatma İmkansız Hale Gelir )
3- Akepe Kendini Kurtardığını Sanıp Aslında dtp'yi Kurtarır.
-----------------------------Akepe ne demek ya? bana açılımını tam olarak yazarmısın?
Milliyetçilik sadece lafla olmaz icraat yapacaksın örnek olacaksın .Türkçene sahip çıkacaksın.
dtp diyip duruyorsunuz kisinin amacı bir değil.
biri şeriat istiyorsa diğeri bölünmek istiyor .
ama habire dtp diyip duruyorsunuz.
onlar sizin askerinizi esir alan,askerinize mermi sıkan şehit eden bir terör örgütünün siyasi kanadı. bukadar cahilmisiniz?
herkes diyorki akp kapatılmayacak ağzını açan bunu söylüyor.
a.q ozaman niye açıldı bu dava?
-
kapatılınca ne mi OLCAK:
yeni bi akp sonra yuzde 70 oyla iktidar bu sefer ilk 5 sende yargıyı tamamen kendi adamlarıyla doldururlar SONRA mı:
bu sefer kimse karşı çıkamz
YANİ
yanlış yoldasın CHP