Ak Partiye Kapatma Davası Kabul Edildi
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------ibosoft
ne acıdırki 28 şubat cuntacılarından bazıları yolsuzluktan yargılandı ve suçlu bulundu.
-----------------------------
işte onlardan geriye kalanların son çırpınışları
böyle şeylerle umutlarını yeşertiyolar napsın garibanlar :=) -
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------Party kapatılma davasının acılması sadece birinci adımdı ! Belki mahkeme düşer ve A.Q partsi kapatılmaz !
Party kapatılırsa onların yerine kim gelcek ? :S
Türkiye karanlık bir dönemde bence ...
- Bence tayyip abi ve onunla aynı zihniyeti paylasanları atsınlar gitsin :)
-----------------------------aynen ^^
-
manyakusta bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Dtp ye kapatma davası actıklarında kimse yaradan acıdan bahsetmiyordu...
Ne olduda bi anda bu kadar yara aldı acaba?
-----------------------------siyasi özürlü kardeşim biri %50 oy almış yani her iki kişiden biri AKP li diğeri ise istifa ederken vb girmiş meclise şimdi ikisinide ancak bir kefeye siyasi parti olduğundan koyulur ki DTP kapanırkende bu mevzular konusuluyordu ama AKP daha geniş olduğu için bu kadar tepki geldi.
Düşünce özürlü arkadaş İkiside parti adı altında sonuçta... geniş yada dar... Bu kimseyi bağlamaz...
Laikliği Nazar etmeyip çalışsınlar 5sene sonra Alttan Kaçırma Partisi olarak geri gelsinler,kimse onları sınır dışı etmio..
Bugün akp zirveye çıkmışken inio olması kötü bi durum, çok acıklı ama yapıcak bişi yok...
Her orgazm esnasında alet zirveye çıktıktan sonra sönüverir.... Akpde erken boşalma sorunu oldu zirvede fazla duramadı...:)))
Bknz.Erken boşalma sorunu halkımızada daha fazla geçiremicekler üzüntülüyüz,kederliyiz :S
Haydar Dümen i bi cevap oldu inş. Banlanmam :(( :)) -
manyakusta bunu yazdı:
-----------------------------siyasi özürlü kardeşim biri %50 oy almış yani her iki kişiden biri AKP li diğeri ise istifa ederken vb girmiş meclise şimdi ikisinide ancak bir kefeye siyasi parti olduğundan koyulur ki DTP kapanırkende bu mevzular konusuluyordu ama AKP daha geniş olduğu için bu kadar tepki geldi.
-----------------------------Orjinal özürlü arkadaşım...
Demokrasilerde, senin arkanda 3 kişi var, benim arkamda 300 kişi var ben seni ezerim mantığı yoktur, böle bir demokrasi anlayışı ancak senin gibi bir düşünce özürlüden cıkabilir ki, sana doğal karşılıyorum...
-
By_Gizemli bunu yazdı:
rene hocam siyaset yapma , bu adamlarla siyaset yapılmıyo girmiş olsun ne diyim :)
-----------------------------Konuyu yeni gördüm
Burada siyaset yapıldığı fln yok hoca...
Bir konu vardı, başbakan kızılayın meydanına malı dikse olleeeey artık üstüne oturacağımız bişey oldu die bir yazı vardı orada,
Ayın bunun gibi, gene aynı tayfa, nalıncı keseri gibi, hep kendilerine doğru vuruyolardı keseri, hiç karşı tarafa dokunmuyordu, şimdi gene aynı düşünce özürlü tayfa, ki başta demin beni yukarda siyasat özürlü olmakla sucyalan orjinal özürlü arkadaşda olduğu gibi, kendilerine cevrilince keserin yönü eskiden helal olsundu şimdi, demokrasi adına kayıp oldu...
Önce gidin demokrasinin ne olduğunu öğrenin, işleyiş tarzının ne olduğunu öğrenin, herşeyin ve her bireyin toplum ve hukuk önünde eşit olduğunu öğrenin, benim arkamda 3 senin arkanda 30 kişi varsa sen beni ezersinin demokrasi ile uzaktan yakından alakası olmadığını öğrenin ondan sonra gelin konuşun...
-
rene ye istinaden !
keserin yönü meselesi değil olay,bu iki partinin konumu çok farklı bunu kavrayamıyorsunuz.
birinin kurtulma şansı vereceği savunmaya bağlı.
peki diğerinin?yani dtp nin savunacak bir şeyi varmıki.
emin ol ki yargıya verecekleri savunmada savundukları olay kendi deyimleriyle, militanları olursa hiç şaşırmam.
dtp demokrasiyi mecliste arasaydı herkes arkalarında olurdu ama demokrasiden bahsedip gidip bebeye mermi atıyorsan o bebenin yaşam hakkını elinden alıyorsan gelip bana demokrasiden bahsedemezsin.
eşit hak tan yani demokrasiden bahsedebilmen için başkalarının yaşama hakkına saygı göstermen gerekir.
iktidardaki partinin en azından herkesçe kabullenilen ve evet bu doğru dediği bazı hizmetler yada çıkardığı yasalar varken-
dtp yanlış politika ve demokrasi anlayışlarındaki yanlışlıklarla sadece ülkeye zarar veriyor. aralarındaki fark işte budur.